Podle obrázku se domnívám, že to jsou tyhle, ale já je objednávala v prodejně, protože jsem je zkoušela ve větší velikosti a menší neměli a slečna mi nabídla objenání na prodejnu. Vypadaly lépe než na fotce. Tak uvidím. :-)
Co jste si dnes koupili/y?
Nádherný svetr! Mně by byl tak ke kolenům, ale kochat se mohu.
Jaké boty plánuješ nosit k té sukni z Promod?
Kalhoty vypadají hezky.
Myslím, že ta sukně zvládne široké spektrum stylů, tím pádem i bot. Dneska jsem je zkoušela s kotnikovymi šněrovacími a vypadalo to dobře.
Ak by si mala záujem o tú sukňu tak ti radím čím skôr sa po nej poobzerať. Na eshope už sú len väčšie veľkosti a keď som bola na predajni tak im zostali už len 2ks. Myslím že sa rýchlo vypredá.
Věřím, už se moc těším na fotku. Stále na ni koukám, ale říkám si že bych ji měla do půlky lýtek, pro mě nejhoší délka, takže ji tam nechám.
Kalhoty se mi zdály příjemné, ale ne tak tak úžasné jako ty, které jsem viděla v COS (vlněné), ale zkoušela jsem si asi troje a žádné mi nesedly
.
Bordó ještě mají, ale myslím, že by mi byla v divné délce. Aktuálně hledám tvůj svetr :-D.
Já ji mám ( z boku) přesně pod koleno. Klidně bych ji brala delší.
Díky, ale mně by byla moc dlouhá, takže barva nehraje roli
.
Jakou jsi koupila velikost svetru? Na modelce vypadá obrovský. Na webu bych si tedy vybrala spustu svetrů, ale občas ty fotky a pak realita ... Ale láká mě to, ne, že ne.
Ja ti ju zajtra odfotím, aj sveter. Ten mi nepríde veľmi oversize, len rukávy sú trochu široké. Však uvidíš na fotke. A hlavne nieje veľmi dlhý takže pôjde zastrčiť do nohavíc, sukne.
Tak ale ty si vysoká, v outfite na svadbu si mala nohy až do neba, to ja môžem len tak v kúte závidieť.
To se právě obávám, že bude stejná kvalitka, jaká mi tu visí na skříni. Ale jsou hezké.
Tak ale ty si vysoká, v outfite na svadbu si mala nohy až do neba, to ja môžem len tak v kúte závidieť.
Přesně tak ...
A super, na fotku se moc těším ![]()
.
To asi ano. A ty bavlněné?
Ty první se mi líbí víc, ale může to být jen prezentací.
A už dost, nebo skončím jak ty s botama ![]()
. (kdyžtak v chatu, ať tu neplevelime)
Chápu
.
@paktofonika pekné svetre...asi ich pôjdem omrknúť naživo.V H&M som už dávno nebola.
Chcela som si kúpiť nejaký pekný čierny kardigan.Jeden som objavila v Lindexe,,no mali akurát XL.Všade veľa ľudí,akoby dávali zadarmo.Tak som si kúpila nový vysávač,ten starý odišiel do večných lovíšť,a objednala hodinky Komono.
Ne, sedí, jen já jsem blbá:-D. Teda jako já si objednávám různá čísla, sportovní boty a tenisky mám jiné velikosti než sandálů atp. Ale odpovídá jiným adidasům a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.