Super nákup a ta Zoeva paletka
Takmer som ju kúpila,ale by som ju moc nevyužila.Ale zrejme si dám doviezť tu z USA,čo si mi odporúčala ešte na MP![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Paletka je vianočný darček, len som nevedela že či do Vianoc budem ešte niečo objednávať. Slovenský eshop so značkou Zoeva zrušili
Doma mám teraz 2ks a aj tak to horko ťažko využijem. Tú Lorac Pro by som ale brala hneď
Pekné botky![]()
To sako sa mi páči.

s tým by som ale asi mala ísť do priznania ![]()
Ale ty jsou! ![]()
krásný! jsem na baňky ujetá! musím taky nějaké ZASE nakoupit (mám jich asi tak dvě skříně
)
Diky (rovnako i @Ounz).Mám rovnaký problém.No proste som musela,takéto ešte nemám.
prave jsem objednala z The Ordinary...
Proč do přiznání, jsou krásné
Loni jsme měli poprvé vlastní stromeček, takže jsem taky nakupovala, taky v červeno-bílo-stříbrné, ale snad je to jen základ budoucí všehochuti, mám ráda stromek ozdobený živelně, pestře, ozdobami "s historií" ![]()
A co co??
mým cílem je mít všechny barvy na každoročně jinobarevný stromek O:-) zatím mám dost zlatých, stříbrných, červených...a teď se snažím o růžové, hodně se mi líbí bílé, mám i docela dost modrých.
baňky fakt miluju.
Krásné jsou. Já jsem neodolala a koupila klukům od kamarádky adventní kalendář. Ručně šitý. Sice už mám puberťáka, ale tu atmosféru si ještě rád užije.

Make up, Buffet a myslim ze ty jsi chvalila Natural Moisturizing Factors + HA, tak jsem prihodila jeste to. Zatim uvidime, moc se o plet nestaram, tak si treba zvyknu;)
Tie kalendáre sú super.To by sa sestriným drobcom isto páčilo.
Hledání kabátu na čas končí...

Jakou?
Byla to nějaká Furla, ale už ji asi nedohledám, šla jsem jen po barvě a zadala šedou shoulder bag do googlu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články