Da sa kúpiť pražička na kávu. Bud taka ručná kde pri tom musíš stáť a točiť bubon alebo elektricka kde sa káva točí sama. Raz som pozerala video ako to borec pražil na ručnej doma a stal pri tom snáď hodinu. Mal to presne na načasované a stále menil rýchlosť točenia. Nemala by som na to nervy
Co jste si dnes koupili/y?

Sté černé šaty ![]()

A zaujaly me i zipové šaty 999 , krásné - ten nápad je super a možnost různého rozepínání zipů se mi líbí, škoda, že by to jiný materiál asi neunesl, tenhle je pro mě k nesnesení.
Ten smrad se v recenzích dost zmiňuje, nejsi jediná. Já teď otevřela nové balení KH + B5 a zjistila, že to nemůžu používat, protože žmolkuje jak o život, přitom předchozí dvě balení úplně v pohodě.
Tak ohledně KH + B5 jsem na tom stejně, dřív to bylo naprosto v pohodě a teď mám nová dvě balení (jsem strašný hamoun) a žmolkuje. Mám sérii BZ2. Napsala jim, tak uvidíme, co the ordinary na to odpoví :-) Až se ozvou, tak dám vědět.
Mám jiné číslo a s HA + B5 jsem to úplně vzdala, udělala se z ní v lahvičce taková tekutější želatina.
A moc jsem vám všem tady chtěla poděkovat za super rady a tipy ohledně nejen parfémů, ale hlavně oblečení, bot a kosmetiky. Je to tedy kapinku finančně nákladné vylepšit si šatník, ale je to tak, sedím tady v topu Cos, nohy v teple ve Vagabondech, dobře o pět minut mladší s Ordinary. Jen ještě čekám, že se nakazím cvičením, proti tomu mám asi nějakou imunitu či co :-) K budování těla se zatím nemohu odhodlat, ale jistě vašim sportovním příspěvkům není konec, v hloubi duše doufám, že i mne časem přinutíte k činu.
mne jen mate, že předtím byla HA táák super a najednou tohle.... Vracet jim to nebudu, ale obávám se, že tato konzistence není ani na kolena :-)
A Wanda von Dunajew díky
asi nijak, tam bude podle mě leda květináč a kávová zrna
ono to vyroste k použití myslím nejdřív za tři roky.
je to fakt jen taková legrace.
Já to psala dopředu, že z nich kolektivní šaty nebudou...
.
Ty šaty jsem si zkoušela, hezky sedí. Nakonec jsem nekoupila, ale zkusím je pohlídat ve slevách.
Jasně, pěkný dárek ![]()
Ja by som ich náhodou brala hneď, ale kúpila som minulý týždeň 2 šaty tak som si dala zákaz. Furt len šaty. Teraz hlavne potrebujem nový prehrávač, to tak 3 šaty z COS ![]()
Tak snad se svýma zásobama šatů chvíli přežíješ...
Chápu, bude to těžký...
Jaaj tak to nebola sťažnosť alebo tak. Ja mam veci dosť, viac som nikdy nemala. Aj keď pre niekoho by to bolo malo, mam len jednu skriňu na všetko. A z prehrávača budem mat väčšiu radosť ako zo šiat.
A tie tvoje šaty asi počkajú do zliav, niesu to šaty pre každého.
Zkrácení vlasů a nové pantofle do nové práce ![]()

U mě musí šaty taky počkat, ale tolik bych jich v COS chtěla!!!![]()
Ty tvoje mikinové určitě a pak pořad myslím na tyhle...
A to jsem ještě nevytahla ani ty béžovo- zlaté z minula![]()

No ale ty jsou moooc hezký! Přesně v tom místě mám tetování, tak by hezky vyniklo. ![]()
Ty jsou hezký! Koupit!
hehe, ja taky, na ty se zajdu podivat ![]()
@sediva mys ja mam taky ted jedno novy baleni a je nejaka malicko do zluta, konzistence vic gelovitejsi nez minule, kdyz ji dam min je to v pohode, vic se zmolkuje. Na cislo se podivam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články