Víš jak dlouho jsme sháněla černé slim kalhoty, aby mi to nedělalo kolení valy?! To fakt musím riskovat, než mi to zase někdo rozšíří:-).
Co jste si dnes koupili/y?
Tak hlásím, že kalhoty jsem objednala v pátek večer a zítra už budou doručovat. Teď mi přišel mejl z PPL.
Tak hlásím, že mi před půlhodinou přišel taky mail, že budou zítra doručovat a objednávala jsem v pondělí v noci ( nebo možná už bylo po půlnoci, tak v úterý). A jestli to nestihnou do poledne, tak si ještě docela počkám
.
Já si vše objednávám do práce a vzhledem k tomu, že se tam dostanu až ve čtvrtek, tak si taky počkám.
A já si nechám doručovat do Parcelshopu. Vyhovuje mi to úplně nejvíc, nemusím na ně čekat, kdy přijedou apod. Mám na vyzvednutí 5 dnů a vzhledem k tomu, že jezdím kolem, je to úplně nejjednodušší.
To určitě. Nebýt toho, že máme v hotelu 24/7 recepci, tak bych si to taky nechávala poslat do parcelshopu.
Sukňa je perfektná
, ako to ze som ju nevidela? Už ju máš doma?
já začínám uvažovat, že mé nákupy někdo proklel a proto přestanu objednávat z eshopů.
včera mi dorazil balíček z asosu (přišel teda fakt rychle a v pořádku), ale prakticky všechno budu vracet. nechám si jen ptáčky, řetízek a set vypěstuj si vlastní kafe.
ty svetrové šaty jsou naživo z dost divného materiálu, myslím, že by se okamžitě vytáhly, boty jsou úplně obří a široké (a to mám nohu jak ta přadlena) a trenčkot je zas mrňavý, svoji normální velikost jsem vůbec nezapla. prostě jsem k sobě ani nedala knoflíky ![]()
![]()
Neodrazujte mě, já ASOS ještě nezkoušela a právě boty se mi tam občas líbí dost.
Ovšem set vypěstuj si vlastní kafe zní hodně zajímavě. ![]()
Skvělý nákup. Ta sukně je tedy z MD? Neviděla jsem ji tam. ![]()
je to dárek pro kávového maniaka :)
Ja som ju kúpila v kamennom obchode, takže ju mám doma. Látka je tenká, trochu trčavá, ale nie až tak ako na obrázku, viac splýva. Má vrecká, vpredu pevný pás a vzadu je guma, tak mi super sadla cez pás. Mám foto tej v khaki farbe, lebo som sa nevedela rozhodnúť, ale nakoniec som vzala čiernu. Keď tak pošlem foto v sz, nie je to fotka na verejné publikovanie :D
Zajímal by mě výsledek
.
Ďakujem, je super, veľmi sa mi páči. Som bola nalomená kúpiť si aj tú khaki... ale nakoniec rozum zvíťazil
A mám len tú čiernu.
whiskas Nie, je z Manga.
mě taky
ale teta kávovník i s kávovými zrny doma měla, v bytě, vzpománím si na něj z dětství. jestli z toho šlo vařit kafe, to ale netuším. byla jsem dost malá.
Díky, vypadá skvěle
.
Sakra Mango.
Dúfala som ze Zara. Ak by si mi mohla poslať tu foto bola by som rada ![]()
Pošlem foto ![]()
No ale kafe se musí před použitím upražit? Jak se to řeší v té sadě, nevíte?
My sme skúšali normálne pražiť doma na panvici, ide to... samozrejme extra gurmánsky zážitok to nebol, piť sa to ale dalo, keď to človek ustráži tak, aby sa to nespálilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články