Když mě tak hrozně nebaví vracení a do COSU se dostanu nejdřív po Vánocích. Tak dej vědět, jak vypadaj.
Co jste si dnes koupili/y?
a jo, ty jsi vlasnte z brna... to chapu, to by se mi taky nechtelo. Stavim se tam vyhledove a podam zpravu, klidne mi to pripadne pripomen, no prob.
Jo, tak tetování nemám ani neplanuju, ale určitě by v těch šatech vypadalo super, já jedu do Prahy v pondělí, tak snad vyzkouším.
Ale fakt peklo tenhle kšeft. Kdybych to aspoň měla kam nosit, vy jste aspoň mladý, krásný a svobodný!
Mně se tu jen hromadí krásný šaty, přitom furt tahám HM boyfriendy, stary trika Rolling Stones a marteny. ![]()
Ale huš!! ![]()
Šaty sú krásne ale zatiaľ fakt stop stav. A hnedá mi nesvedčí takže aspoň to som kľudnejšia. A nemám pekný chrbát takže nič.
Ale potrebovala by som odtiaľ aspoň 5 šiat. Ja našťastie s vrátením problém nemám,ale musí to počkať
ony jsou hnede?
no to nic, hnedou nesnasim. Ja je vidim dost vinove cervene/bordo.
A mladé a krásne. Minule som na teba narazila na FB a si hovorím ze aká pekná si že o com furt točíš. ![]()
No som na mobile, ale hneď som to vyhľadala na stránke a píše plum ale mne by táto farba aj tak nesvedčala

nejlepsi bude se tam jit podivat, tady v detailu se mi ta barva nezda zla
Na FB???
Coo kdeee? Jak to?
Já to taky jako stížnost nebrala
. Vtip, no...
Tak dneska objednávka ze spokojenypes, znova a zase žádnej domeček
pak mi přišla objednávka z ordinary, sem zvědavá na krém an ruce a na hylamide mist na doporučení paktofonika a 0zero7, no a nakonec mi došly ty boty z shoeembassy, co mi poradil Goliášek a sou božíí

Se teda přiznám, že jsem ráda, že v cos nechodí půlka Brna. ![]()
Mne zas na fb vyskakuje bledule :D jo a jeste janulik :)
Taky uz jsem na par lidi na fb nahodou narazila. Na tebe teda ne
. Hrozne maly tenhle online svet.
Já nemám fb. Toho skoro začínám litovat
(a to už sem pokročila k instagramu)
Prosím tě si to oprav, já četla pomočila![]()
Uhm pardon
Boty

Odkud? Krásné!!
Geox. Děkuji. Mám z nich radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články