Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:01
Reakce na Jiná Realita:

Zajimavy...V Londyne jsem s objednavkami z mangooutlet nikdy problem nemela.A ani s pripadnym vracenim penez.A ze jsem tam dost objednavala i dost vracela.Preju stastny konec.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:03
Reakce na Emerald:

objednávka z asosu pro srovnání vznikla myslím ve čtvrtek...a dnes mi ji prý budou doručovat. z reserved totéž, rychlost skoro nadsvětelná, dotazy zodpovězeny servicem obratem. 

mimochodem mám return ne z mango outlet, ale z manga, tak to abych ho raději začala hlídat, jestli mi vůbec vrátí peníze 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:06
Reakce na paktofonika:

a kruci. tak to už asi peníze nikdy neuvidím  a nebyla to malá objednávka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:10
Reakce na Jiná Realita:

Držím palce a prajem pevné nervy. Skús ich bombardovať a možno sa ti podarí ich dokopať k vráteniu peňazí. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:11
Reakce na Jiná Realita:

Veci z Manga jsem  vracela minuly tyden a penize uz prisly.Ale je fakt,ze jsem je vracela v obchode.

Offline baltik
4976 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:28
Reakce na Jiná Realita:

volat, volat, volat

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:57
Reakce na Jiná Realita:

Neviem. Držím palce.

Mne už niekoľko rokov dlžia 200€ za večerné šaty, ktoré som vracala. Tvrdia, že im neboli doručené, pošta zas, že ich doručili. Už som to vzdala. Ale odvtedy už u nich nenakúpim ani v kamenke.

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 11:20
Reakce na Jiná Realita:

To mě tedy velmi překvapuje. Já jsem objednávala z mango outletu cca dva měsíce zpět, taky docela velká objednávka, dvě krabice toho byly a přišly včas a v pořádku. Něco málo jsem vracela (neseděl mi střih) a cca před 14 dny jsme obdržela mail, že vrácení proběhlo v pořádku a peníze mi vrátí na účet, což se taky pár dní na to stalo. Po této zkušenosti jsem se těšila, že si tam ráda ještě něco někdy objednám, ale jak to tu teď čtu, tak teda nevím. Snad to vyřešíte k Vaší spokojenosti. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 11:29
Reakce na Jiná Realita:

Si mi zbořila bábovičku, já objednávala dvě objednávky po 14 dnech a co mi nesedělo jsem poslala zpátky v jedné krabici dohromady. Dost jsem to teda nafotila pro jistotu. A všechno v pohodě. Byl to snad jediný eshop, kde nakupuji oblečení, ale nějak se mi přestává chtít. Snad to z nich nějak vyrazíš.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:18
Reakce na Karja:

To by ma zaujímalo prečo je zrovna Mangooutlet jediný eshop kde objednávaš. Čo  je na ňom take extra. Dodávka trvá veky, vrátenie tiež nič moc, ani kvalitou to nieje žiadna hitparáda. Cena? 

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:23
Reakce na paktofonika:

Já teda nejsem @Kraja, ale já dřív mangooutlet úplně zbožňovala. Doručení zdarma přesně za 7 dní, nikdy žádný problém. Vrácení vždy úplně v pohodě včetně peněz a to jsem vracela třeba 9 kusů z 10. Všem jsem to doporučovala a kdybych teď nečetla tyhle zkušenosti tady, tak bych v tom i pokračovala.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:27
Reakce na Jiná Realita:

ja by som teda ešte poradila riešiť to cez Európske spotrebiteľské centrum. Mňa teda okradol iný e-shop, ale s nimi som to poriešila veľmi rýchlo a peniaze som mala do pár dní na účte

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:28
Reakce na evuch:

No mne ide hlavne o tu kvalitu. Ja som vrátila len jednu zásielku a to komplet, strašne handry, bola to aj moja posledná objednávka. Ono v Mangu samotnom majú dosť nekvalitných veci. Len ma zaskočilo že Karja píše že jediný eshop kde nakupuje. Rýchle doručenie a vrátenie zdarma(na predajni aj z domu) už ponúka viacero eshopov s kvalitou oblečenia lepšou než v MO. 

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:33
Reakce na paktofonika:

Jasně. Já už tam po jedné "hadry" zásilce tak nenakupuju, ale bývalo to lepší. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:40
Reakce na evuch:

Mne príde ze kedysi tam bolo to oblečenie lepšie a aj lacnejšie. V lete som tam mala zásielku za 80€ a spomenula som si vlastne že handry tak som neodklikla. Ešte kabát by som tam možno kúpila, ale za tu cenu kúpim aj vo výpredaji priamo v Mangu. Tam ma ale doručenie tiež štve, zmenili prepravnú službu na asi tu najhoršiu tak majú smolu. Plus na Slovensku sa už nedá objednať ani na predajňu, tak nech si to nechajú. No proste Mango len ak majú fakt niečo super. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:43
Reakce na paktofonika:

Já tam nakupuji hlavně kvůli ceně, nakupuji tam jen ve slevách. Teď  mám třeba dvě trička, kde jedno už doma mám za plnu cenu v jiné barvě a oblíbila jsem si ho. Často v mangu něco vyhlídnu a pak si to koupím až v tom outletu. Ale vracela jsem přesně polovinu zásilky, měla jsem asi 15 věcí. Jinde v eshopech nenakupuji kvůli tomu, že mi hodně věcí nesedía hlavně to jsou obchody, co mají i kamenné obchody, takže v pohodě. Ale v tom mangu to už mám tak nějak vyzkoušené, jaký přesně typ oblečení v jaké velikosti. Takhle jsem se třeba několikrát spálila v Orsay, tam jsem třeba z 10 kusů ve tří objednávkách vzala jedny šaty.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:47

Body-kalhoty

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:00

ještě k mangu.

již zmíněnou jinou zásilku z manga jsem taky vrátila komplet celou, opravdu to byly handry, tenké, divné velikosti (jedno s mi bylo malé a druhé velké ).

ake bacha, mango se ozvalo! údajně mi zásilku posílají znova. jsem napjatá jak malé gatě!

ale s ohledem na to, že dvě zásilky, a u každé jiný problém (a to ještě neznám kvalitu té druhé), tak už to nebudu riskovat znova.

momentálně mám z těchto lacinějších eshopů nebo celkově značek docela dobrou zkušenost s reserved. bohužel nemají žádnou "lepší" řadu, myslím, že třeba vůbec nemají vlněné kabáty ani svetry, ale když chci obyčejné šaty do práce, tak je to skoro jistota, že se tam něco najde. nebo obyčejný kardigan/tubovou sukni apod.

Online Lilly_Ku
4530 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:02
Reakce na Jiná Realita:

ja si ted objednala v mango outletu a vsechno slo zpatky, kvalita me teda moc neoslovila (nemam s tou znackou moc zkusenosti jinak).

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:03

Baret. Budu ho nosit jinak :)