Ano, reserved je dobrej. Ale jak píšeš, nemají žádné alespoň zdánlivě kvalitnější věci, jako třeba peřovku vyplněnou peřím, nebo něco s vlnou či podšívkou. Víc než polovina jsou takové hodně modní nepraktické věci z divných materiálů. Ale dá se vybrat. Stejně jako Mohito, tam jsou pro mě velkým problémem ty materiály, jinak se mi to líbí.
Co jste si dnes koupili/y?
Ty černé šaty s dlouhým rukávem mám taky a jsou super. ![]()
![]()
Reserved jo? Tak já se tam snad mrknu.
Mangooutlet peklo, už nikdy. Poslali mi šaty, který držely ve švech silou vůle a velikost fakt neseděla. Naštěstí sluneční brýle byly ok.![]()
Hezký nákup, diář vypadá dobře.
V piatok som mala voľno, tak som ho patrične využila.
Inak som sem dávala pred časom rifle z Massimo Dutti a vrátila som ich. Boli dosť tenké a veľmi obtiahnuté, a to aj väčšia veľkosť. Škoda, lebo farba bola super.

To byly ty šedé s roztřepenými okraji? Ty jsem jsi zkoušela a nechala jsem je tam, ze stejneho duvodu. Škoda, krasna barva a mely hezky vyreseny pas.
Tohle je hezky nakup. To je taky MD?
Áno, to boli ony. Mne sa tiež páčila farba aj ten pás, no ale bola som v nich ako jaternica... Určite by som ich nenosila, to sa už poznám. Takže som si za vrátené peniaze kúpila radšej dačo iné.
Mně nedošel kabát z Manga minulý rok, reklamovala jsem to, první jsem psala emaily, když se nějakou dobu nikdo neozval, tak jsem tam volala a první že se podívají a dají vědět, dalších několik dní zase nic, pak další telefonát u nich prý OK, zásilku odeslali, u přepravce zásilka virtuálně už třetí týden v režimu na cestě k zákazníkovi a ve skutečnosti asi ztracená, při dalším telefonátu už jsem trvala na na vrácení peněz do dvou dnů nebo to budu řešit přes ČOI. To zafungovalo, protože do týdne došly zpět peníze. Celé to bylo hrozně nepříjemné a vzpomenu si na to pokaždé když se mi tam něco líbí.
Dnes je to přesně týden, co jsem objednala ty vlněné Mango kalhoty. Vzhledem k tomu, jak často se témata ze zdejších diskusi mají tendenci pretavovat do reálného života (nemoci, vši a další morové rány), nepřejte si mě, jestli nedorazí! Naštěstí jsem tam teda dala dobírku, takže z nich nebudu muset vymáhat peníze. Nicméně mi někdo v čase mezi sobotním večerem a pondělním ránem velmi podle přešitím zúžil mé oblíbené skinny v oblasti stehen, takže nové kalhoty volného střihu se mi fakt hodí.
To žluté je odkud prosím?
Je to COS.
Buď rada,že Ti prešil len jedny,mne viacero ![]()
Pekný nákup ![]()
Jiné jsem zatím nezkoušela
. Ale tak aspoň mě to donutilo začít cvičit. A taky jsem zjistila, že jsem na tom s kondičkou a pohyblivostí ještě hůř, než jsem si nalhávala
.
Mě to někdo zúžil přes zadek, ale normálně to nosim a občas si říkám, kurňa dneska už to musí rupnout! A nic, nic, ale prádlo si vždycky beru v barvě kalhot radši:-D.
Včera jsem tu sukni měla v košíku, ale nakonec nekoupila. Až dorazí, dáte mi vědět, jak vypadá v reálu?
Tak to už bych neriskovala a brala to jako příležitost k nákupu
.
Noo, já doufám, že dorazí do pátku a že mi budou perfektně sedět. Jedu na víkend do Mikulova na Svatomartinské slavnosti, budeme celý den venku, tak by se mi i hodily.
Nad sukni taky premyslim. Je krasna. Hezky nakup.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články