Taky si furt osahávám krk, co ho mám vystříhanej![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Vtipné, takhle po letech!
mně jednou na kritiku výsledku práce mojí kadeřnice řekla starší kolegyně "klid, do důchodu to na hlavě nemáš" - bylo mi asi 25
tak si na to vždycky vzpomenu, zasmeju se, umyju vlasy a vyfoukam po svém....
Opravdu vypadají skvěle
.
Jo sou fajn. Díky.
koupila jsem si megahusťácké naprosto úchylné boty....jsou fakt pohodlné a stály 5 liber...ale ztratila jsem odvahu si je obout ![]()

V Lindexu mají 25 % slevu na pleteniny, tak jsem odmázla dvě věci ze seznamu přání. Jedny zimní černý šaty a jeden návrat do dětství - žinylkový svetr! :)

Jo a v sekáči jsem objevila overal s krovkama a čím divnější věc, tím pravděpodobnější, že ji koupím, takže ho zítra jdu vyzvednout. :D Novej ještě s visačkama za tři stovky, v e-shopu té značky aktuálně stojí tři litry, jsem moc zvědavá, jak bude vypadat oblečenej...

Jednou me sel tata reklamovat do holiccstvi,tedy spis ten sestrih,ale ten pocit hanby a studu citim dodnes.
Neverim, ze se v tom da chodit
Sakra, já ten svetr koupila nedávno za plnou cenu. Říkala jsem si, že je to taková milá úchylnost, návrat do dětství, ale k mému překvapení se z něj stal můj nejoblíbenější a je v něm i dost teplo. Mám tedy petrolejový, ale tento se mi líbil taky.
jsem se musela dvakrat vratit aby mi doslo jak je ta platforma vysoka:-)) bez te bile casti by byly dokonaly
ten overal je super! taky mam pro takovyhle veci slabost, letos jsem si v mangu koupila top s nasitym plastikem. oblecenej vypada prekvapive dobre. jen jsem blba, ze jsem na nej pak zapomnela a mela jsem ho v lete jen jednou :/ a ted uz nejde vzit, protoze pres tyhle veci nejde prevliknout svetr nebo bunda... a s necim navrchu ztracej efekt
Konečně jsem vyzvedla ty vlněné Mango kalhoty. Barvu bych popsala jako mysliveckou zelenou, takže odpovídá spíš těm ateliérovým fotkám. Pas je opravdu hodně vysoký, pokud má někdo kratší trup, bude ho mít až pod prsama. Střih dost zdůrazňuje boky, takže jestli má někdo mindrák z této části svého těla, nic pro něj. Kvalita vlny dobrá, mě malinko kouše v oblasti pasu, kde se dotýká kůže, ale budu je nosit v zimě, takže stejně minimálně košilku dovnitř. Snesla bych je o centak delší, ale s tím se dokážu popasovat, asi vyzkouším teplé barevné podkolenky :-). Sečteno podtrženo, líbí se mi
.
Díky za info. Jsem zrovna na cestě do práce, tak jsem zvědavá.
Výborně, nic pro mě.![]()
Pod vlivem zdejší diskuze, toho, že jsem neměla v práci moc práce
a zjištění, že tu prodávají The ordinary jsem objednala. Běda vám, jestli se z toho osypu ![]()
těším se na fotku
.
A je v nich teplo? Teda viem ze sú vlnené ale je vlna a vlna
Měla jsem je jenom chvilku a v interiéru, ale řekla bych, že budou, mají i podšívku.
Tesim se na fotku!
Ďakujem. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články