tak to je přesné
.
Co jste si dnes koupili/y?
No, to je trefný ![]()
sla jsem dnes koupit otci knihu, takze jsem si kooupila i kniho sobe, nausnice, kosili a mikinu. krome knih vse v lindexu, na webu maji jen nausnice. mikina je takova se snerovanim v pase, asi z jarni nebo letni kolekce. je hrozne divna, ale mne se nejakym perverznim zpusobem libi (roli asi hralo i to, ze u nas v lindxu maj naprosto skvele nasviceny kabinky, takze ja jsem v ni vypadala vyborne. obavam se ale, ze v realu nemam tak krasne jiskrivy oci, leskly vlasy a hladkou plet. potrebovala bych to jejich osvetleni kolem sebe furt tahat :D)

Já už si to nepamatuju, myslím to psala Jinx nebo Nolita? ještě na MP a mám nějak v podvědomí, že to bylo parfums.cz - čili dnešní Notino. Pak tam dávala ještě obrázek, jak má ten flakon správně vypadat. Ale možná se v tom obchodě pletu, poslední dobou už si nejsem jistá ani tím, co jsem měla k obědu.
Děkuji převelice! Ještě přeměřím kabelky, co mám doma a pokud budu objednávat, půjdu taky do vlastního rozměru. Lišila se v tom případě cena?
Ano, lišila. Ale nic co by se nedalo zvládnout. Sem zvědavá na to, jak mi to s ní půjde časem (výdrž a tak), ale za tu cenu moc pěkná a dobře udělaná kabelka. Jen teda mít na paměti, že je bez podšívky a kapes (což mně nevadí)
Zakoupila jsem tetovani na oba narty (statecne jsem vydrzels oba zaraz, ale teda crlkem to bolelo) a cerne saty lindex ke kolenum, ktere dem nekdo onehda daval.
Mam moc rada zdejsi nakupovaci vlakno, v podstate diky nemu usetrim behani po obchodech, ktery me az zas tak nebavi.
Tak to tetovanie by ma zaujímalo ![]()
Nebyla v plánu ramena? Matně si vzpomínám na nějaké ilustrační foto, které se mi hodně líbilo! ![]()
Dam, az mi vodpuchne noha, ted je to este takovy spis neesteticky :)
Někde jsem četla (Frangrantica myslím), že Chanel a Dior mají velmi striktní cenovou politiku a neprodávají parfémy on-line se slevou. Takže když někde vidíme Chanel výrazně levnější, vede to k podezření, že jde o padělek. Na Notinu mají Chanel o cca 1000CZK levnější než v kamenných parfumeriích typu Douglas nebo Marionnaud...Vím, že jste se ptala na Bosse. No, prostě, chci říct, že bych byla na Vašem místě opatrná. Jednou jsem měla z Notina řasenku EL a byla jiná prostě...
tak na druhy pokus zalando+mailbox excelentni:-)

Ty baleríny jsou krásný.
Já na Notinu kupuju vlastně už jen obyčejnou kosmetiku, nějaké krémy apod. Parfémy už riskovat nebudu.
Ty baleriny jsou
. Pantofle taky, ale neumela bych je nosit.
Pěkný nákup
Pěkné
. V pantoflích neumím chodit, ale líbí se mi.
Pekný nákup. A oplatilo sa to(myslím cenovo)? Koľko si platila za mailbox?
Mně se kdysi dostal do spárů velkoobchodní ceník jednoho kosmetickýho molochu a když jsem viděla ty ceny, tak mě málem šlehlo a vůbec se nižším cenám na online parfumerkách nedivím, naopak už odmítám kupovat cokoli v kamenných (nojo, já vím, že provoz kamenných prodejen je větší zátěž, ale stejně).
Notino kdysi mělo aféru s fejkama, ale za tím tenkrát stál gang zaměstnanců ve skladu, který originály nahrazoval padělkama, žádná vědomá shora řízená distribuce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články