Díky. A jak dlouhá tedy byla dodací lhůta?
Co jste si dnes koupili/y?
Je krásná! Jaké jste zvolila rozměry? Vaše kabelka má hezčí tvar než ta standardní eshopová, asi tím, jak je podlouhlá ![]()
Je bezpečné koupit parfém na Notinu? Kosmetiku si tam běžně kupuju, ale jednou jsme koupili manželovi něco od Bosse a zdálo se nám, že je ta vůně na kůži nějak míň trvanlivá a po čase používání se celkově nějak změnila, to předtím totéž koupené v kamenném obchodě neudělalo. Od pohledu flakon vypadal stejně, jednou tu někdo psal o Chanelu (?) že už i flakon vypadal podvodně, neměl charakteristické znaky.
paktofonika přesně na to jsem se taky chtěla zeptat
No co som tak čítala v parfemových vláknach tak nikto sa nesťažoval. Dokonca tu sú rôzne tipy od starších členov fóra na rôzne niche vône v akcii. Ak by mali pochybnosti asi by to tu nedoporucovali. Je tu aj vlákno
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/obchody-internetove-i-kamenne:c19/t20.htm?page=3
a tam sa kritizovali len tie praktiky získania niche vôní.
Taky se mohlo jednat o reformulaci. Kvůli alergiím se zakazujou různý materiály, tak se to dělá ponovu - a jak známo, každá změna je vždy k horšímu
Včetně tý výdrže.
Fejků bych se nebála, ten Chanel s divným flakonem snad neprodávali na Notinu?
na notinu mě tuhlenc překvapili, když jsem měla půl dne nějaký věci v košíku a zavolala mi jejich asistentka, že vidí, že mám něco v košíku a jestli nepotřebuju poradit s nákupem...přiznám se, že mi to teda přišlo už docela hodně vlezlý
Děkuju, ale fordem sem momentálně saturovaná :) řeknu to ale kamarádce, chtěla by jednoho
Se jí nediv, půl dne chudák přešlapuje před kasou s tvým košíkem v ruce. Asi už se jí chtělo čůrat.
To je przywa stzralka
http://przywarastrzalka.com/shop/
a paktofonika už mají i šedou ![]()
No myslím, že poštou to šlo od zaplacení 14 dní..? Nevím úplně přesně
trefný...
25x30 mám. A myslím, že přesně velikost pro mě.
Na to je kreslenej vtip: dva chlapíci uprostřed obrovskýho skladiště,jeden uklízí balík na polici a ten druhej mu říká,počkej, zase to vložila do košíku ![]()
Jj o šedej viem, dúfala som ale že bude aj khaki.
No tu kůži měla tuhle na ig, určitě bude a bude moc pěkná též
Krásná kabelka
Se jí nediv, půl dne chudák přešlapuje před kasou s tvým košíkem v ruce. Asi už se jí chtělo čůrat.
![]()
Na to je kreslenej vtip: dva chlapíci uprostřed obrovskýho skladiště,jeden uklízí balík na polici a ten druhej mu říká,počkej, zase to vložila do košíku ![]()
![]()
a ještě :

Díky
. A ten Váš rozměr je fajn, takové vyhovují i mně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články