Tak já jsem nadšená. Délka dobrý, mám je přímo do pasu, barva se mi víc líbila na těch ateliérových, takže jsem spokojená. Díky za tip. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?

Je bo-žíí (fotka teda děs, blbý světlo)
No, paráda
Tak stála i za ty útrapy...
No, častečně sem si je způsobila sama, dobŕe mi tak
ale je fakt super, mám radost!
No super, to som rada ze si spokojná. Ja si asi nadelim jednu na Vianoce. ![]()
Tak to budou krásný vánoce ![]()
To budú, ale musela som sa rozhodnúť či parfém(samozrejme ze sa mi najviac páčia tie drahšie, ale aspoň si urobím radosť odstrekom) alebo kabelku. Bolo to ťažké. ![]()
Ajajajaj..a který parfém?
No teraz mam doma 3 nové vône Krigler a teda to je nádhera
To si budem musieť našetriť, cena je šialená. No a určite potrebujem Tobacco Vanille od Forda. Minulý týždeň mi prišla vzorka a
No a aby som nezabudla na Portrait of a lady od F. Malle. No ![]()
Tyjo, ty vůbec neznám. Už se mi podařilo ovládnout počáteční chtivost po vůních a už mám zase touhy ![]()
Nič neskúšaj radšej
Ja si kľudne počkám, ale musím povedať že parfumanie mi trochu skomplikovala život. Najhoršie je že vône ktoré som používala do doby než som vyskúšala niečo lepšie mi už vôbec nejdú ![]()
No..už to googlim a jediný ‘štěstí’ že asi nebudou snadno k sehnání. Jinak už sem zjistila, že mají jasmín
No nedávno tu prebehlo porcovanie
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/nakupujeme-hromadne:c4/t1841.htm?page=0
Vďaka @slniecko a @wendulka som mala možnosť vône vyskúšať. ![]()
tak nakonec je doma. Skvělé. Kde byla tedy komunikační chyba? A objednávala jste přes e-shop, nebo ten rukodělný web etsy? Velikost a kvalita Vám přijde v pohodě? Díky a omlouvám se za tolik otázek.
Je opravdu moc hezká
.
Aha, tak to mi uniklo ![]()
No, chyba byla asi ve mně a taky v tom, že měla hodně práce (psala) a odpověď sem dostala s větším odstupem. Pak už ok. Objednala sem normálně z jejího webu, polštině psaný se dá rozumnět a ona mi poslala emailem info v angličtině. Rozměry mám vlastní a ty mi vyhovují.
@ounz ja jsem si po prichodu na zdejsi forum dala predsevzeti, ze nebudu "ochutnavat" vune drazsi nez za 4 tisice, protoze jsem fakt zjistila, ze cim drazsi vune, tim vic se mi libi :D proto i kdyz me svrbela ruka, do porcovani kriegleru sjem se nezapojila - i kdyz bych moc touzila vedet, jak voni Lieber Gustav :) porusila jsem to jen s chanel jersey... a uz ji mam samozrejme na wishlistu! slibila jsem si, ze si jeji baleni koupim za odmenu pristi rok, jestli udelam uspesne statnice.
Tak to já si zase ráda čichnu i k drahé vůni, když vypadá zajímavě, i když ji pak třeba nekoupím; takhle sem se kdysi dostala k tom ford, do ty doby sem za vůni nedala tolik a vůbec nelituju, je skvělej. A ta výdrž! Beru to jako obohacení, že sem se sem dostala, ponivač o vůních skoro nic nevím a třeba k etat libre bych se nedostala asi, nebýt euridike (mimochodem, chybí mi tu) a odměna za státnice- to zní dobře ![]()
Teraz som pozrela na notino a poniektoré Fordy sú tam v zľave aj 40%.
Ta kabelka je uzasna! Co je to zac? Cernou mam novou a drahou:-/. Ale v jine barve bych si ji mohla dat do seznamu:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články