Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 10:16
Reakce na paktofonika:

koukam na vypis, 152,- mailbox a 2072,- oboje boty. mela jsem teda slevovy kupon 15€ za ten predchozi nepodareny nakup.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 10:42
Reakce na Kokoska:

Já na Notinu kupuju vlastně už jen obyčejnou kosmetiku, nějaké krémy apod. Parfémy už riskovat nebudu.

Mně třeba Sephora v jednom kuse posílá 20% slevy, pak je tam už jenom malej rozdíl..

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 10:55
Reakce na Mutziputzi:

No já třeba používám sprej na vlasy altherna bamboo a ten v douglasu stojí 800,na notinu 400. To nedohoní ani těch 20%. Teď sem hledala název a koukám, že alza to má ještě levnější. Že by to byl prošlej shit nepozoruju.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 11:01
Reakce na Mutziputzi:

Jo, to právě využívám na parfémy a věci, které nechci přes Notino nebo podobné obchody.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 15:33

Ja sem se nakazila Martens manii a objednala jsem. Tyhle doufam napit krve nebudou potrebovat...:) 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 16:25

Šla som takto kúpiť prací gel ...

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 17:58
Reakce na 711990:

Jestli jsou tem mejm aspon vzdalene pribuzny, tak zapomen! To jejich Blundstone nahradnice to je paradicka!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:11
Reakce na Mutziputzi:

tak dik:D no, poreferuju...ale nevysly moc draho, diky cene v GBP a sleve to bylo 100liber...jen at se pak nezruinuju na naplastech:D 

20970 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:18
Reakce na 711990:

Me vysly draho zejmena v prepoctu na noseni, jednou jsem v nich vysla 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:18
Reakce na 711990:

Ale v pohodě, já mám ty klasicky a všichni tady skučí, že trpí a já nic. Včera jsem s nima nachodila po Praze 18 km, nekomentovat prosím, jsem jak z klipu, kde chodi Ringo s kozou a hodně bloudím, no...mám měření v telefonu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:20
Reakce na Luna:

No a čo tvoje nákupy?

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:26
Reakce na Luna:

Verim, ze tohle bude muj pripad! Ale 18km bych teda nerada nachodila jen tak po meste a ne v teniskach:) 

Mutziputzi  tak snad si je vezmu aspon dvakrat, pak by se cost per wear dramaticky snizil:D 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:26
Reakce na paktofonika:

Zlatá ženo, v COS jsem nic nekoupila, zkoušela jsem troje saty a jako dobré celkem, ale nezažila jsem ten WOW efekt, byla jsem teda utahaná jak pes, rozcuchaná a make-up od pěti od rána už byl skoro pryč, tak to k tomu asi přispělo...

Ale ty s výstrihem na zádech a takové vínové téměř kolektivního střihu se mi líbily, teď jedu vlakem domu, tak asi vkládání fotek nezvládnu.

Jo a teda koupila jsem si Levisky 501 v nějakým vintage shopu, z těch mám radost.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:31
Reakce na Karoleena:

Mně se kdysi dostal do spárů velkoobchodní ceník jednoho kosmetickýho molochu a když jsem viděla ty ceny, tak mě málem šlehlo a vůbec se nižším cenám na online parfumerkách nedivím, naopak už odmítám kupovat cokoli v kamenných (nojo, já vím, že provoz kamenných prodejen je větší zátěž, ale stejně). 

Notino kdysi mělo aféru s fejkama, ale za tím tenkrát stál gang zaměstnanců ve skladu, který originály nahrazoval padělkama, žádná vědomá shora řízená distribuce.

Kdyby jenom velkoobchodni cenik.... naprostou vetsinu bezne dostupne kosmetiky vlastni jedna z mega korporaci, typicky Loreal nebo Estee Lauder. Jejich marze se pohybuje minimalne na 300% vyrobni ceny, nejvic penez se vali do marketingu. Komsetikcy prumysl je zlaty dul, takze zakaznik je nalezite zdiman. Brandon Truaxe, zakladatel Deciem, se k tomu nekde vyjadroval, ze serum, ktere neni narocne na ingredience a stoji $8 na uz zapocitany marketing, najem kamennych obchodu a platy zamestnancu - jedou teda na objem u tech levnejsich znacek, to je jasny.

Ovsem nektere konkretni produkty se lisi jen treba ze serum za 90 ma navic nejake peptidy, jinak je to za 10 to samo co se slozeni a procent ucinnych latek tyce. Zalezi teda taky odkud berou ingredience, ale zas takovej rozdil to fakt byt nemuze, 700 procent, to je sila proste. Taky je dokazany, ze lidi moc neveri produktu co je prilis levny, no jo no....

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:36
Reakce na 0zero7:

...nooo, "bezva".

Takže co vůbec kupovat, aby kvalita versus cena byly jakž takž v rovnováze.?

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:43
Reakce na Miru:

No no to neni tak jednoduchy, krom norem pro EU atd taky zalezi na ingrediencich a odkud jsou, hjestli fair trade (to je drazsi). Ja bych kupovala co vam sedi a vyhla se vecem co maji mineralni olej a dalsi svinstva.

Osobne pouzivam levnejsi i drazsi veci, podle toho co mi prijde fajn.

Nektery znacky moc nemusim, protoze rvou vetsinu fakt jen do propagace (treba lancome), ale jinym zase muzou vyhovovat.

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 18:51
Reakce na 0zero7:

Dekuji.

No, na Lancome také nic extra neshledávám, resp. na účincích versus cena. Prý je to dražší L'Oeal, což by odpovídalo...

No, Ordinary zde propagované nerozumim...

...dá se neco rozumného poridit i u nas - drogerie, kamenné parfumerie, případne lékárny, nejaký tip, příklad, prosím..?

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 19:13
Reakce na Miru:

Nerozumíš tomu co vybrat, nebo že má takovou oblibu? Já osobně sem s tím spokojená a to mám citlivou pleť. Vybrala sem si ale jen pár produktů, niacinamide zinc je super na korekci mastnosti a zkusila sem kys hyal, až ji dojedu, zkusím buffet, což je sérum, ale já nemám moc vrásky. Pak jeste krem hydratators, taky není zlý, za málo peněz slušná muzika

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 19:21
Reakce na Ounz:

No, jednak neumim rec, abych objednavala ze zahraničí, takže z toho duvodu nemam ani paypal, nebo co je potreba.

A objednavat něco naslepo, co vůbec neznam a ještě z ciziny.? Na to nejsem dost statečná asi..

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 19:25
Reakce na Miru:

Jo tak, tak s řečí by se to dalo vyřešit, ale když nechceš něco co neznáš, tak to asi ne. Leda kdybys měla cestu do Londýna (měli by tam mít obchod). Já taky nerada naslepo, ale tohle sem prubla, protože příznivá cena a zároveň hodně pozitivních recnzí. Sem si řekla, že si to kdyžtak vykapu na lokty..je mi ale jasný, že ne každej má chuť kupovat naslepo.