Tak jasne, když má člověk možnost zkusit a vyhovuje, proč do toho nejit, nebo i do jiného vyrobku té které značky.
Ale do Londyna se fakt nedostanu a ta řeč...
...proste radši bych neco z místně dostupných luhů a hájů...
I tak dekuji...
Tak jasne, když má člověk možnost zkusit a vyhovuje, proč do toho nejit, nebo i do jiného vyrobku té které značky.
Ale do Londyna se fakt nedostanu a ta řeč...
...proste radši bych neco z místně dostupných luhů a hájů...
I tak dekuji...
Já bych se toho nebála. Toho, že neznáš. Myslím, že Ordinary je tu prověřené už dost. A nevím o nikom, kdo by řekl, že je zklamán.
Zbývá tedy problém s objednáním a porozuměním. Tomu rozumím, sama bych s tím měla problém, nebýt dcery.
Ale vy tady objednáváte a porcujete parfémy, tak by se to snad dalo vyřešit podobně, třeba nějakou hromadnou objednávkou.
Já jsem momentálně nadšená, kromě ostatního, z lehkého makeupu. Já která léta letoucí používám jenom pudr (a každý makeup jsem vždy vyzkoušela 2-3x a pak ležel v zásuvce, protože nesnáším pocit naplácané vrstvy) ted automaticky, denně ráno, používám nanáším makeup. Je opravdu úplně lehoučký, není krycí a na pleti ho vůbec necítím. A to mají mít od prosince nějakou novou řadu lehkých makeupů. Nevím, jak jsem mohla žít bez něj.
Jako ideální by bylo si pro vše zajet přímo do Londýna, ale mně tu poradily ženy dobře, pak jsem to jen doladila s dcerou a ve finále mi poradily asistentky přímo v Ordinary v Londýně.
![]()
Já taky v Londyně nebyla
teda ne pro ten krém. A jakou máš pleť?
Já sice anglicky umím, ale myslím, že to ani není potřeba. Naklikáš do košíku co se ti líbí a oni ti to pošlou. Paypal též nemám, platím on-line kartou a zatím úplně vše Ok.![]()
Dekuji moc za podporu.!
No, tak ja, az bude čas, do toho lehnu a snad neco nastuduji a nebo poprosim o radu tady...
A pak se třeba s nekým domluvim na společné objednavce![]()
...ahaa...
No, ja ještě online kartou neplatila, jsem prostě přes pc totální analfabet![]()
Zralou.
Smíšenou.
Resp. cwlý obličej je na muj vek(45) celkem ok, ale kolem očí, hlavne, když se smeju, mam brázdy jak v ornici.
Potrebovala bych neco, co mi plet bude hydratovat, jemne vypne, ale hlavne - nebudu se LESKNOUT.
Na to jsem alergická/nesnášim to. A makeup prepudrovavam nekolikrat za den...
Tak já sem drobet mladší teda, ale na to lesknutí se (a ten ‘mastnej’ pocit) mi hodně pomohlo to niacinamide&zinc serum od ordinary. Koupím znova. Jinak před tím sem používala oilfree moisturizer od neurtogeny za pár šupů a ok. Pak sem měla vzorek krému od Ahavy, je dostupná i tady, ale už drobet dražší. Mamka si dost chválila fialovej krém od Khiels a ti dávaj i vzorky. Ten je teda taky dražší. Jinak se snažim na pleť dávat co nejmíň vrstev, jinak to poznám. Pokud sem používala sérum, tak místo krému, ne pod něj.
Jo a pak mandlovej krém od reginy na zimu, ale teda má hodně specifickou vůni. No a shiseido ibuki je fajný.
ze se toho chytam, mam buffet a ten krem, ale prijde mi hodne hutny a mam pocit ze mi po nem trosku mastni celo. Napadlo me objednat ten Niacinamide 10% + Zinc 1%, ze by to mohlo pomoci, mate s tim teda dobrou zkusenost? Jak to davkujete?
V Londýně jsem byla tady
No ten krém dávám jen na noc, dvakrát denně už by bylo moc. Používám tu neutrogenu a teď tu ahavu. Zen zinc je za mě super, měla sem odpol vždycky pocit mastnýho čela - nesnáším a po tomhle se to hodně zlepšilo. Jak říkám, musím si dávat pozor na množství a moc to nevrstvit. Ten buffet sem chtěla na noc, místo kh, kterou používám na noc teď. Niacin jen ráno.
Tak já mám pleť ještě o hodně starší a mně doporučili výrazně hydratovat. Jinak prý nic nemusím.
Používám 2x denně Squalan, večer ještě rose hip oil a jeden krém, jehož jméno jsem trošku zapomněla.
Všechno ale výrazně hydratující. Pravda, je to poněkud olejovité, ale mně to, kupodivu, na pleti nevadí. Mimo to někdy prokládám dny, kdy používám jen Matrixyl a Buffet. A večer před usnutím, když si vzpomenu, ještě Vitamín C.
Jo a taky mám používat ochranný krém proti slunci. Nedělá to dobře pleti, na kterou se používá teo Céčko.
Zkouším vložit ilustrační obrázek vintage levisek, nejpodobnější model:

Právě jsem si koupila úklid domu a žehlení prádla ![]()

Lepší program než v televizi, ne? ![]()
super, tak ja objednam:) dik!
Doufám, že budeš spokojná!
edit:omlouvám se za tykání, nějak sem tu na to najela a vykám jen tomu, kdo to rád, tak sem se ujela..
Pěkný! Já teď viděla v prostřenu takovej rádoby vysavač, ale na vodu a vytíral. Zaujalo mě, že to nebylo tak velký, bylo to jako takovej ten vysavač, co se netahá za sebou s hadicí, ale před sebou jako tyč. To by se hodilo, musim vytírat v bytě obden, aby to jakžtakž vypadalo a jako to vypadá jen fakt jakžtakž, nikdy extra uklizeně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.