Mango mi zrušilo celou objednávku, že prej to není na skladě. Online ty věci furt mají, volala jsem s nimi a prej neví, kde je chyba, jestli na webu nebo na skladě. Zkusila jsem vše objednat znovu, tak jsem zvědavá.
Co jste si dnes koupili/y?
Tak mne sukňu normálne poslali. Už je to na ceste. Ale mne toto minule urobilo HM že mi zásielku zrušili.
Deciem bol mimo už včera večer. Ináč písali ze bude možné sady kúpiť aj po vypredaní ale s doručením až v januári. Mne sa zatiaľ nikto neozval co s tými mojimi peniazmi.
A telefon je parádny ![]()
Asi je to spíše do stěžovacího vlákna, nebo do přiznání: moje slabost pro svetry dosáhla maxima. Koupila jsem si v Benettonu tři svetry a doma jsem zjistila, že jeden z nich již vlastním - naprosto stejný (z minulé sezóny)
.
Mně zrušil objednávku Lindex
asi obchody těžce nestíhají.
jaky? ze bych adoptovala?:D
Pozerám na tie svetre a zarazili ma tie nízke ceny za 100% wool. Videla si ich v obchode? Sú fajn?
Já si svetry v Benettonu kupuji pravidelně už řadu let a nemohu si je vynachválit. Mám roláky, véčkové, kulaté výstřihy, merino i čistou, silnější vlnu a všechny v pohodě. Kupovala jsem i Sisley, ale ta značka nějak zmizela. Jen tedy jejich kašmírové jsem nezkoušela.
A proto, když vidím v H/M atd. umělé svetry za podobnou cenu, tak nechápu.
Teď, v rámci slevy v Benettonu jsou ty svetry fakt k nezaplacení.
Je to tedy můj názor. Ale drží tvar, hřejou a jsou nadčasové. Ty módní výstřelky nekupuji a oni jich tedy zase tolik nemají. Prostě taková klasika za dobré peníze, řekla bych.
A tento konkrétní z odkazu mám také. Je tenčí, ale moc příjemný. Mám černý a zelený. ![]()
No ja by som práve takýto tenší potrebovala. A ako je to s veľkosťou?
Kupuji si S. XS je mi těsné v ramenou a už moc na tělo, M je moc volné přes tělo a nevypadá to dobře, neb ty svetry nejsou šité jako oversize.
Vlastně mám i jeden XS (koupila jsem ho kvůli barvě) a má i docela krátké rukávy. Takže S mi sedí. ![]()
Tak skúsim S. Poslednú dobu mi akosi vadia veci na telo. Možno to bude aj tým ze som pribrala a vyzerá to divne. No dala som si záväzok že od zajtra začínam makať.
Nééé lindex nee, tam chci nakoupit večer dárky a pro sebe dáreček, to mi neříkej ani ve snu.
Já tam nakoupila před pár hodinama a zatím dobrý, ale taky mě to zneklidnilo. :)
Na fotkách to tedy rozhodně není patrné, vypadáš skvěle
.
Som včera nezapla kolektívne šaty. ![]()
A řekla bych, že ty míry z velikostní tabulky i docela odpovídají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články