Mám papier (a nie jeden
),no nič na zabalenie
@betsey-ak budeš potrebovať,daj vedieť,darujem ![]()
Mám papier (a nie jeden
),no nič na zabalenie
@betsey-ak budeš potrebovať,daj vedieť,darujem ![]()
ja prave taky jela pomalu a vubec to nechapu. Proste zrejme unava a nepozornost a spatny odhad. Doufam, ze tam nic vic neni, manzel to bude menit zitra.
Určitě to bude dobrý. Tohle se stává a naštve to.
Ten mám já, aspoň myslím a je fajn. Velikosti odpovídaj.
Před pár dny jsem si objednala z Answear.cz levi's 501. Podle produktové fotky a názvu modelu jsem si ty samé nedávno zkoušela v Palladiu, tam je měli za cca 2,5 tis., tady zlevněné na 1599. Měli tu jen mou velikost, takže znamení. Dnes dorazily. Velikost vůbec neodpovídala, jsou mi tak o dvě čísla větší, materiál divný, takový tahavý hadr.. no prostě úplně jiné kalhoty. V pondělí frčí zpět a jsem docela zklamaná, protože kalhoty smrděly fejkem.
tady je muj dnesni ulovek. moc se v nem sobe libim. vlastne se sobe libim skoro ve vsem zelenym, jen skoda, ze tahle barva je v obchodech furt hrozne opomijena

tyjo, zrovna answear jsem vzdycky povazovala za hodne solidni obchod. mozna by to chtelo je s tvym zjistenim konfrontovat, jak budou argumentovat...
mno, tak když nedopadly boty, rozhodla jsem se spravit si náladu aspoň výhodnou koupí kabátu.
už půl hodiny se marně snažím přihlásit do eshopu.
tímto bych ten slavný černý pátek ze své strany uzavřela.
Levisky sú dlhodobo známe tým, že robia rôznu kvalitu pre značkové obchody a pre outlety.
vždyť bude ještě cyber monday ![]()
Tak jsem si ji koupila. A boty s kožíškem. ![]()

Já už jsem viděla tolik střihů 501niček a různejch tlouštěk látky, že bych z toho nic nevyvozovala, zrovna ty chce prostě zkoušet.
Levis je pro me zahada, mam dvoje, jedny velikost 26, druhy 29, ty 29 jsou mi tesnejsi nez ty 26 a v pase jsou jak pro panenku, jako fakt bych si od nich online nic nekoupila.![]()
Muž dostal vánoční tipy - Samsara a Hra o trůny v pevné vazbě. Předpokládám tedy, že to dostanu ... takže to sem patří
.
Budeme mít stejnou parku
ale já ji mám za plnou(nicméně, jsem ráda, byla sem tam s mamkou, abych ji vnutila pletený šaty a už tam visela jen jediná)
Moc hezká zelená
U nás jich bylo dost i v černé, ale pletené šaty se stojáčkem jen jedny. ![]()
No, u nás vstupně taky, ale nějak se rozebraly..no mně naštěstí stačí jedna ![]()
Ktoré šaty to sú? Ja mam asi 3 čierne v košíku a neviem ktoré sú dobré. Do obchodu sa dnes nedostanem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.