Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:52
Reakce na paktofonika:

Ta otázka jestli někdo umřel je prostě ekvivalent dotazu "Proč jsi  zase oblečená v černé? " Odpověděla bych "Jo, jeden zvědavej" a hodila to za hlavu.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 14:05
Reakce na paktofonika:

Ja ťa chápem, ja som v minulej práci o svojom súkromí nerozprávala vôbec nič. Totižto vtedajší šéf si pamätal absolútne všetko, čo kto povedal a častokrát sa veci otočili proti mne.

Sme sa raz dostali do absurdnej situácie, kedy ma obvinil z toho, že mu klamem, že mi nemôže veriť. Myslela som si, že ide o pracovnú záležitosť, ale v skutočnosti išlo o to, že rok dozadu som mu povedala, že nemám doma TV a o rok neskôr zase, že som doma pozerala niečo na TV..., takže som mu vlastne o tom pred rokom klamala. Ak to nedáva zmysel je to OK, pretože mne to dodnes nedáva zmysel. Každopádne sa mi raz posťažoval, že sa mu so mnou zle pracuje, pretože mu hovorím málo vecí s môjho súkromia. Tak som radšej odišla

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 14:12
Reakce na paktofonika:

V mým okolí se hláška "někdo ti umřel?" používala ve smyslu "zase/pořád jsi v černé", jako teenager jsem ji slyšela asi milionkrát. Teď už ji teda moc neslýchám, asi to má taky dělat co s věkem.

Z narážek na oblečení bych si nic nedělala, chodíš oblékaná hezky a osobitě, tak to prostě budí pozornost (podle mě v podstatě podobnou, jako když jdeš s Amy a Percym). A lidi nejsou ve vymýšlení hlášek moc nápaditý.

Edit: Viz Kokoska, jsem byla zase pomalá.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 14:25

Zara. Mam radost.❤️

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 15:52
Reakce na paktofonika:

Ale tak oni sakra dobře vědí , že ti nikdo nezemřel, to je rádoby vtipná poznámka stará jak metuzalém. Očekává se výbuch smíchu, jak je tazatel vtipný a originální. Kdybys jim odpověděla, že shodou okolností fakt jo, hodně by se drbali. 

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 15:54
Reakce na Zina:

Nás se takhle ptávali kantoři. 

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 17:34

Me se jednou take kolegyne v praci zeptala, zda mi nekdo zemrel (byla jsem cela v cernem a velmi strohem obleceni), ale vzhledem ke vztahu jaky mame a vzhledem k jejimu vyrazu, skoro az nesmelosti a tonu hlasu, jakym se ptala, jsem poznala ze to mysli opravdu uprimne a kdybych ji rekla ze ano, tak by mi urcite poprala soustrast a nabidla pomoc. Brala jsem to jako opravdovy zajem o to, zda jsem v poradku. Nastesti, jindy jsem se s takovou otazkou jeste nesetkala.

Offline 999
19809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 17:37
Reakce na Luna:

Líbí se mi a závidím každému, kdo může nosit tuhle barvu :-). Já v ní vypadám nemocná a o deset let starší...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 17:59

U nas v praci je to naopak. Kdyz neprijdu cela v cernym padaji dotazy, jestli je vsechno OK :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:08

Zara je perfektná. Včera som si klika výmenu svetru za inú veľkosť. Ešte mi ani neodobrali balík z vecami čo chcem vrátiť a vymeniť a  už mi zajtra budú doručovať druhý sveter. Je to vôbec možné. Tak sa mi to páči, takto by mali fungovať všetky eshopy. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:13

No žiadna normálna odpoveď ma vlastne ani nenapadá. Leda "Ak nedáš pokoj s blbými poznámkami, tak to budeš ty!" 

(jinak mě se teda poprvé v životě na tohle opatrně zeptala jedna starší kolegyně, cítila jsem se dost blbě protože prostě u nás stále tenké černé silonky patří výhradně k pohřebnímu oděvu - fakt je k celočernýmu už nosit nebudu)

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:14

A mne v práci môžu povedať čo chcú. Naposledy kolega, keď má stretol v šatách s potlačou mesta. Pri stretnutí pozdravil a fakt so záujmom že aké máš krasne šaty. Aká pekná brána. Keď sme sa minuli a otočil sa ešte za mnou, zhikol a nevinne pokračoval s úžasom v hlase : s aká velkaaa a splasol rukami. 

Kolegyna, čo to počula, si normálne čupla k zemi a rehnila sa. Ešte že tam nebol nikto iný. Boli to tieto šaty. 

49296 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:16
Reakce na Janulik03:

šaty jsou super!

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:17

Su, len si vždy zmyslím, keď si ich chcem dať. 

49296 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:19
Reakce na Janulik03:

zmyslím je vzpomenu? pak jsou to šaty pro dobrou náladu

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:21

Áno a ano . Alebo tiež na zamyslenie sa nad sebou. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 18:53
Reakce na Luna:

Super šaty a presne ako 999 závidím że môžeš túto farbu nosiť. Ja by som v nich vyzerala dosť blbo 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:01
Reakce na 999:

paktofonika  Díky,já zas nevypadám moc dobře v šedé  (mají ja taky, i v černé) Tahle béžová a černá jsou moje.

49296 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:03

dnes jsem byla v ostravě v karolíně a ozkoušela jsem si tam iphone x, je boží

ale koupila jsem si v tezenisu síťovaný podkolenky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:05
Reakce na Luna:

Ale pšt