Ta zelena bunda je hezka a fajn, ze mas spravne dlouhe rukavy.
Co jste si dnes koupili/y?
On hřeje, ne že ne, jen to není takový ten vycpaný spacák, takže v současných teplotách je fajn, např. s vlněným svetrem. Do -15 už bych jej nebrala. ![]()
Díky, délka rukávů byl jeden z dalších důvodů, proč mě zaujal, protože velmi často jsou mi rukávy moc dlouhé.
njn tak že bych ty fusky vrátila?;-) nn mám teď novej pár měsíců, tenhle na mě určitě počká:P
Ty jsem si zkoušela velikost odpovídá. Jsou krásný ![]()
meli jsme vybornej kolektiv, ale najednou se neco posralo. nevim co a kdyz jsem po tom patrala, nedopatrala jsem se. panove mi nedokazali vysvetlit, proc me najednou zacali vylucovat z kolektivu. ja samozrejme hledala i problem v sobe a toho jsem se taky nedobrala. ale to je uz jedno :D a jo, asi me vidat budete. nejhorsi je, ze tech 10 kg, co jsem tam kvuli nim nabrala, si tam ti troubove nenechali a posilaj mi je s sebou do novy prace :D
to je teda pekne hnusny, nejhorsi mi na tom prijde ta neschopnost na rovinu rict stalo se to a to. se nedivim, ze te to stresovalo. gratuluju k novy praci!
to je fakt divný, ale tak dějou se různé věci... tak hodně štěstí na novém místě ![]()
Někdy stačí jeden člověk, aby celý team rozeštval, nebo se zaměřil na jednu osobu. ![]()
Tak přeju v nové práci pohodu a úspěch a kila se dají shodit, když je motivace a vůle, držím palce!
Je to pitomý a ještě divnější, že s chlapama, ti bývají v pohodě a nic neřeší. No, ale určitě to bude pro něco dobré a nová práce bude super:-).
To je fakt divne ale tak možno si niekomu nebola sympatická a všetkých poštval proti tebe. So mnou sa takto všetci prestali baviť keď som nahlásila kolegu z obťažovania.
Normálne mi Zara poslala sveter express delivery zadarmo. Som v šoku. ![]()
Cez víkend neplánovane spacák a okuliare.

Přiznejte se, kde nakupujete Uniqlo? Nebo nejste z ČR? ![]()
Ja bývam v Londýne ![]()
v tom případě chci foto peřiny v reále..! Protože jsem na tuto peřinu koukala (on-line), ale nakonec jsem si nechala koupit tuto. a přijede mi až o vánocích, takže jsem stále v napětí..

No tak ja sa v nej skúsim vyfotiť, ale až doma, v práci mám dnes kabát ![]()
Pôvodne som si plánovala kúpiť tú, čo si sem teraz dala, ale nakoniec sa mi zapáčila tá s opaskom. V oboch som vyzerala ako michelin, ale v tej s opaskom aspoň ako michelin s pásom ![]()
Oni majú posunuté veľkosti. Bežne nosím M, u nich si kupujem S. Bundu som si kúpila S a v pohode dám pod ňu aj hrubý sveter bez toho, žeby bola moc natesno.
Děkuju
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články