Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:29

Diky vsem, uz se hrozne tesim. (A jsem zvedava, kdo odsud me jako prvni odhali, kde delam :D)

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:37
Reakce na razorblade:

Tyjo, to bych se zblaznila. My jsme v praci byli super kolektiv a najednou se neco posralo a kolegove se mnou uplne prestali mluvit a to bylo fakt na bednu. Udelat si v tichosto svoji praci a pak jit domu pro me bylo psyhicky vycerpavajici, jsem se z toho i v noci budila a pribrala jsem deset kilo, protoze jsem tu "osamelost" zajidala sladkostma. Nakonec jsem dala vypoved, i kdyz me napln prace moc bavila. Pristi pondeli nastupuju do novy prace a jsem hrozne napjata (ale prijemne), jakej tam bude kolektiv.

uf, to musel být děs... ne, že bych si do práce chodila hledat nové kamarády, ale kdyby se se mnou nikdo nechtěl bavit, asi bych z toho taky byla špatná

přijde mi normální prohodit s kolegy pár slov o tom, jakej byl víkend nebo zajít na oběd... 

tak přeju hodně štěstí v nové práci 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:42
Reakce na razorblade:

jestli to bude ve stejném oboru, tak to nebude nic těžkýho 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 19:46
Reakce na Luna:

Zaujímavé šaty,uvítala by som Tvoju fotku v nich  

Keď tu vidím niektoré veci,asi si budem musieť urobiť výlet do nášho krásneho hlavného mesta,lebo u nás Zara nie je a online nakupovanie a vracanie ja nerada (o COSe sa radšej nevyjadrujem) 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:00
Reakce na Luna:

pěkný šaty

bohužel jsem na tom s touhle barvou stejně jako 999

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:04
Reakce na pecka:

No náhodou Zara ma to vrátenie tovaru dobre vymakané. :D A do Zary (kamenného obchodu) už ani nechodím, majú tam veľké nič a ešte aby to človek s lupou hľadal. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:24
Reakce na paktofonika:

Keď ja Ti neviem,nemám konfekčnú veľkosť,takže preto si veci radšej skúšam.S vracaním sa mi nechce otravovať.Tak či tak sa chystám do Ba,tak tam možno nakuknem.Hoci je pravda,že keď som to tam naposledy videla na vešiakoch a nevedela nič nájsť, hneď som to vzdala.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:28
Reakce na paktofonika:

Já bych ze Zary přes internet objednávat nemohla, mám od nich několikery kalhoty asi ve třech různých velikostech. U vrchních částí záleží, jak jsou šité rukávy a s nynějším "oversize" už jsem vedle jak ta jedle.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:30
Reakce na Luna:

Super a přidávám se ke komentářům, já v té barvě vypadám velmi mrtvolně, tak ji obdivuji alespoň na ostatních.  

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:33

Tak a je doma . Díky Mutziputzi .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:41
Reakce na pecka:

Tak to vrátenie už hádam nemôže byť jednoduchšie. Klikneš na stránke čo chceš vrátiť a čo chceš vymeniť. Kuriér príde po balík, vozia to do Bratislavy takže max do 5 dní mám peniaze späť. Včera som dala že chcem vymeniť sveter, dnes ho poslali zajtra budú doručovať.  V Ba som bola v Zare iba v Avione(tam nemajú nič) a v Auparku(tam toho majú viac ale je tam kopec ľudí, hlavne teraz pred V. to bude otras.)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:43
Reakce na razorblade:

Přeji hodně štěstí a ať se Vám v nové práci líbí .

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:56
Reakce na whiskas:

Tahle bunda je uplně pecková, i ta barva. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 20:58
Reakce na Karja:

Díky, je moc příjemný. Té barvy jsem se trochu obávala, ale černý (možná naštěstí ) neměli, tak jsem to riskla. A zdá se mi fajn. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 21:01
Reakce na whiskas:

Mně se tyhle černý bučřtokabáty nelíbí snad v žádný verzi, každá jiná barva OK, takže jsi vybrala výborně. I k tvému typu ta zelená jde:-).

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 21:14

tak vám teda pěkně děkuju ze Zary zatím nic nemám, ale moc se mi líbí tyhle šaty... nemáte je někdo? potřebuju vědět, jak odpovídá velikost

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 21:24
Reakce na Karja:

On právě není klasický "buřtokabát", je lehký, takže nikde netrčí, vypadá dobře i jako oversize a zdá se, že i hřeje .

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 03:40
Reakce na whiskas:

Tak buřtokabát (byť atypický), který nehřeje postrádá smysl.... Ale vybrala jsi parádně, ta zelená ti fakt hrozně sluší!!!

viktorka_od splavu Nevím, jestli jsi neudělala chybu, ten iphone x nádherně fotí!! Úplně ateliérové fotky, cvakla jsem se v obchodě a vypadla z něj na první pokus asi nejlepší fotka za posledních deset let! To by se to fotilo do Co jsem měla na sobě....

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 03:42
Reakce na razorblade:

Ty jo, to jsi mě překvapila, nabyla jsem tady právě dojmu, že máte v práci super kolektiv! Hele, tak hodně štěstí, asi tě někde budeme vidět, co? 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 07:37
Reakce na whiskas:

No je fakt, že těmhle bundám už spíš říkám spacáky, tomu se to nejvíc podobá:-).