S vlněným svetrem? A v čem chodíš v těch -15?
Co jste si dnes koupili/y?
Ve vlněném svetru (když je nejhůř, obléknu si další spodní vrstvu, tričko s dlouhým rukávem) a v péřovém kabátu
.
A těch - 15 byla samozřejmě nadsázka. Při této teplotě bych nejraději nevycházela vůbec
.
já mám vlněnej svetr dneska a buřtokabát, až bude -15, tak asi fakt zmrznu ![]()
viz můj doplněný příspěvek. ![]()
a Potrefenáhusa No,s vycházením v mrazech to mám stejně,taky nerada...,ale já se cítím být zmrzlíkem,docela a péřový kabát dlí zatím ve skříni. Tak možná ani zmrzlík nejsem
. Žiju v bludu!
vždyť je jistě nad nulou! Nebo pracujete venku?
Já jsem zmrzlík, ale snažím se nošení peřiny oddálit, protože si říkám, co budu nosit, až bude fakt zima :-D. Ale tak na přesun po městě si zatím vystačím s klasikou. Na delší výpravu bych už buřťák oblékla.
Mne dnes prišli perfektné nohavice z Manga takže mne zima určite nebude.
no já nevim, co si představuješ pod vlněným svetrem, neni to tlustej jak na hory a buřtokabát taky žádná peřina, ale sedím celej den v kanceláři, kde je mírná zima a večer odcházím zmrzlá jako holubí ho*no i v létě, natož teď...
u Viktorčiných modelů do auta klepu kosu, jen se na ně podívám
A to sú ktoré?
Nech sa Ti v novej práci darí a máš dobrých normálnych kolegov.

Pekné okuliare.
Som si myslela
Super, že?
Ďakujem :)
Perfektné sú. Ďakujem ti za otestovanie
Dokonca mi zásielka prišla celkom rýchlo a bez problémov.
a můžu se ještě zeptat, jak jsi vysoká a kam ti sahaly? já mám 170 cm a koukám, že modelka je ještě o 10 cm vyšší, tak bych je nerada měla ke kotníkům
Tie zelené gate sú krasne. Keby som sa nehanbila, idem si ich skúsiť. Ale moje krivky (chachavha)by sa mi nepodakovali. Ale sú fakt perfektne.
hezké brýle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články