Což o to, já mám též péřovku s kapucou (jen teda do pasu), to je jedno řešení. Ale nesmí foukat, no!
Co jste si dnes koupili/y?
To máš pravdu, čepky ti sluší ![]()
To má potenciál ![]()
jj tobě čepice fakt sluší
Já doufám, že seženu ten pytlík od mlíka z HaM, co máš ty. Je slušivej a hodí se mi pomalu celoročně, nosim čepici od září do května, když jdu z bazénu a to se právě hodí nějaké slabší.
999 , diky!
Uz nevim, kam jsi davala tu bilou lampu, je krasna!
tak to je škoda, musela bych je asi nechat zkrátit a do toho se mi nechce
ještě jednou díky

Super! A ja som ich medzitým nahodila, tak som zvedavá na hodnotenie!
(Keby nebola Anne of Avonlea vypredaná, už ju mám na ceste aj na slepo...).
Hmm, to vypadá na pěkný nákup. Nějaké první dojmy? Zajímal by mě ten Heahtcliff, to bude asi dost rozervaná vůně.
díky :-) myslím, že do nakupovacího, takže jsi správně. už se hlavně, těším, až si ji dám ve skutečnosti do obýváku ke gauči. čekačka cca 4 týdny... já už právě jednu mám v ložnici a zaváhala jsem, že jsem si hned nekoupila obě...
2x
Ale ona přece není vyprodaná, nebo blbě vidím? https://www.ravenscourtapothecary.com/product/anne-of-avonlea-oil-perfume/
V tom českom obchode je. Alebo aspoň bola.
Tu som odolala, aj keď poštovné nie je vôbec hrozné.
Po Vianociach
.
(ehm, který český ?
...)
krom spacáku ještě něco na jaro a léto (a tu bundu asi zkusím pod kabát![]()

No, první dojmy jsou značně rozporuplné. Vizuální dojem je dokonalý. Krabička se vzorky je hezounká a velké lahvičky ještě mnohem víc. V obchodě jsem na sebe plácla Elisabeth Bennetovou, (sadu vzorků s hrdinkami teď nemají) první dojem byl výrazně olejový, teprve po chvíli se objevila i vůně, příjemná, lehce bergamotová ale venku v zimě z ní brzy nic nebylo, nestihla jsem si ji užít.
Pány jsem ještě nezkusila žádné. Ze sady čajovek jsem teď večer jen lehce zkusila Earl Grey a velké rozpaky. Ať čichám jak čichám, cítím dětský olejíček do nosu. Lehká kafrová vůně v oleji. Druhý pokus je Green Tea. Tam ten čaj poznávám, ale olej zase vítězí.
Hnst.ly
Tak díky, ušetřila jsem. Jinak to balení mě dost přitáhlo +biokamarádka hledá už dlouho vhodnou vůni, ale nelíbí se mi, když převládne forma nad obsahem, zejména u parfémů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články