Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 22:14
Reakce na pecka:

Po prvom pohlade narychlo som sa cudovala "kam to ta jinx bude nosit" 

Do banky 

jinx 

Ale ta slečna šilhá :(

Offline jerry
11216 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 22:25
Reakce na Sweet Potato:

Nehaž flintu do žita - nemusí to být ztraceno. Tohle mě dělají některé arabské CPO v chladnu (podzim, zima) - necítím nic, než olej (max. olej jemně piýmový). A v létě už zase voní, jak mají.

Třeba je to tentýž případ 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 07:47
Reakce na Lama_z_Lana:

Si kup chlupaty klapky na usi. Myslim, ze k tvymu stylu by se hodily. S tvejma suknickama bys vypadala, jak ze jdes bruslit :D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 08:32
Reakce na razorblade:

Jooo klapky! Musim nekde okounout asi detsky. Mam malou hlavu a vzdycky mi odstava ta celenka .

Jinak presne-se sukeneckou by to bylo skvely!!

Edit: Si ted na jednu takovou echt sukenecku brousim zuby, ale potrebovala bych ji potkat nazivo a vyzkouset. 

Online Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 08:43
Reakce na Lama_z_Lana:

Někde bych tu našla nějaké odložené. S Hello Kitty;-)

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 08:48

Nosíš přes zimu koženou bundu pod kabátem? Já s tím mám hroznej problém i s džískou, což není zas tak hrozný. Přitom by se mi  obě bundy ke spoustě věcí hodily. Ale přijde mi divný nosit bundu pod bundou:-D.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 09:05
Reakce na Sweet Potato:

Haha. Ačkoliv by to u mě asi nikoho moc nepřekvapilo.

Online viktorka_od splavu
49295 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 09:44
Reakce na Karja:

ja ne. psala jinx. tak jsem si rikala ze to zkusim. a vidis dziska se vlastne zakhle nosila odjakziva!:-)

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 10:18
Reakce na Sweet Potato:

slniecko 

No, první dojmy jsou značně rozporuplné. Vizuální dojem je dokonalý. Krabička se vzorky je hezounká a velké lahvičky ještě mnohem víc. V obchodě jsem na sebe plácla Elisabeth Bennetovou, (sadu vzorků s hrdinkami teď nemají) první dojem byl výrazně olejový, teprve po chvíli se objevila i vůně, příjemná, lehce bergamotová ale venku v zimě z ní brzy nic nebylo, nestihla jsem si ji užít.

Pány jsem ještě nezkusila žádné. Ze sady čajovek jsem teď večer jen lehce zkusila Earl Grey a velké rozpaky. Ať čichám jak čichám, cítím dětský olejíček do nosu. Lehká kafrová vůně v oleji. Druhý pokus je Green Tea. Tam ten čaj poznávám, ale olej zase vítězí.

No, tiež by som tomu ešte dala šancu v teple. Toto majú olejové parfémy problém, že tým, že neobsahujú alkohol, tk sa tie vonné zložky ďaleko horšie odparujú. Tak počkám s tou Annou do jari:).

Ale všeobecne tento trend olejových parfémov u prírodných značiek vnímam tak trochu ako uľahčovanie si situácie (u orientálok nie, pretože tam je iný problém - alkohol nie je halal, takže tam prevládajú oleje, prípadne teraz čoraz viac spolu chemickými zložkami sa rozširujú parfémy postavené na vodnej bázi), pretože prírodné zložky s alkoholom reagujú a proste je to komplikovanejšia práca.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 10:27

"Džiska" a na to "křivák" nie? (Snáď som dobre trafila českú terminológiu...)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 10:43

Tak jsem dnes statečně otestovala verzi vyrazit ven jen ve svetru a v kabátu a tedy nic moc pocit tepla jsem nezažila. Svetr pure wool (a docela tlustý), kabát má ovšem pouze 60% vlny a podšívku standardní, tak tady bude asi zakopaný pes. Zítra končím s experimenty :-D. A začínám se dívat po pořádném kabátu. 

Konec kabátového okénka. :-)

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:12

Kúpila som dcére k tridsiatke pohár.  Ak by som sa budúci týždeň neozvala, podržíte za mna minútu ticha?

Online Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:15
Reakce na slniecko:

jerry 

Do koše je nevyhodím, to je jasné. Ale doma nám nemrzne, tak by snad něco předvést mohly, ne? Prozatímní povšechný dojem je "příjemný tělový olej." Ovšem to by musela být jiná cena a objem.

Bohužel tím opět vyvstává otázka "o jakou vůni si napsat ježíškovi?" Když si nenapíšu, hrozí, že bude iniciativní a to by nemuselo dobře dopadnout. Jdu vyhlásit anketu do vhodnějšího vlákna.

Online Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:16
Reakce na Janulik03:

Střepy nosí štěstí

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:17
Reakce na Janulik03:

Možná to dopadne dobře - dcerka poděkuje za jedinečnou příležitost, připije si s vámi, a s nápřahem carské důstojnice pohár roztřískne  

Online Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:18

A odjakživa to bylo děsné!

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:24
Reakce na Isca:

tak akosi to bolo zamýšlané. Len nech netrafí mna!

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:27
Reakce na Janulik03:

Přijde mi to jako super legrace:-D.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:28

Nové skoro buddhistické tričko! Méně pohoršující fotku zatím nemají. :)