Do banky ![]()
Ale ta slečna šilhá :(
Nehaž flintu do žita - nemusí to být ztraceno. Tohle mě dělají některé arabské CPO v chladnu (podzim, zima) - necítím nic, než olej (max. olej jemně piýmový). A v létě už zase voní, jak mají.
Třeba je to tentýž případ
Si kup chlupaty klapky na usi. Myslim, ze k tvymu stylu by se hodily. S tvejma suknickama bys vypadala, jak ze jdes bruslit :D
Jooo klapky! Musim nekde okounout asi detsky. Mam malou hlavu a vzdycky mi odstava ta celenka
.
Jinak presne-se sukeneckou by to bylo skvely!!
Edit: Si ted na jednu takovou echt sukenecku brousim zuby, ale potrebovala bych ji potkat nazivo a vyzkouset.
Někde bych tu našla nějaké odložené. S Hello Kitty;-)
Nosíš přes zimu koženou bundu pod kabátem? Já s tím mám hroznej problém i s džískou, což není zas tak hrozný. Přitom by se mi obě bundy ke spoustě věcí hodily. Ale přijde mi divný nosit bundu pod bundou:-D.
Haha. Ačkoliv by to u mě asi nikoho moc nepřekvapilo.
ja ne. psala jinx. tak jsem si rikala ze to zkusim. a vidis dziska se vlastne zakhle nosila odjakziva!:-)
No, první dojmy jsou značně rozporuplné. Vizuální dojem je dokonalý. Krabička se vzorky je hezounká a velké lahvičky ještě mnohem víc. V obchodě jsem na sebe plácla Elisabeth Bennetovou, (sadu vzorků s hrdinkami teď nemají) první dojem byl výrazně olejový, teprve po chvíli se objevila i vůně, příjemná, lehce bergamotová ale venku v zimě z ní brzy nic nebylo, nestihla jsem si ji užít.
Pány jsem ještě nezkusila žádné. Ze sady čajovek jsem teď večer jen lehce zkusila Earl Grey a velké rozpaky. Ať čichám jak čichám, cítím dětský olejíček do nosu. Lehká kafrová vůně v oleji. Druhý pokus je Green Tea. Tam ten čaj poznávám, ale olej zase vítězí.
No, tiež by som tomu ešte dala šancu v teple. Toto majú olejové parfémy problém, že tým, že neobsahujú alkohol, tk sa tie vonné zložky ďaleko horšie odparujú. Tak počkám s tou Annou do jari:).
Ale všeobecne tento trend olejových parfémov u prírodných značiek vnímam tak trochu ako uľahčovanie si situácie (u orientálok nie, pretože tam je iný problém - alkohol nie je halal, takže tam prevládajú oleje, prípadne teraz čoraz viac spolu chemickými zložkami sa rozširujú parfémy postavené na vodnej bázi), pretože prírodné zložky s alkoholom reagujú a proste je to komplikovanejšia práca.
"Džiska" a na to "křivák" nie? (Snáď som dobre trafila českú terminológiu...)
Tak jsem dnes statečně otestovala verzi vyrazit ven jen ve svetru a v kabátu a tedy nic moc pocit tepla jsem nezažila. Svetr pure wool (a docela tlustý), kabát má ovšem pouze 60% vlny a podšívku standardní, tak tady bude asi zakopaný pes. Zítra končím s experimenty :-D. A začínám se dívat po pořádném kabátu.
Konec kabátového okénka. :-)
Kúpila som dcére k tridsiatke pohár.
Ak by som sa budúci týždeň neozvala, podržíte za mna minútu ticha?

Do koše je nevyhodím, to je jasné. Ale doma nám nemrzne, tak by snad něco předvést mohly, ne? Prozatímní povšechný dojem je "příjemný tělový olej." Ovšem to by musela být jiná cena a objem.
Bohužel tím opět vyvstává otázka "o jakou vůni si napsat ježíškovi?" Když si nenapíšu, hrozí, že bude iniciativní a to by nemuselo dobře dopadnout. Jdu vyhlásit anketu do vhodnějšího vlákna.
Střepy nosí štěstí![]()
Možná to dopadne dobře - dcerka poděkuje za jedinečnou příležitost, připije si s vámi, a s nápřahem carské důstojnice pohár roztřískne
A odjakživa to bylo děsné!![]()
tak akosi to bolo zamýšlané. Len nech netrafí mna!
Přijde mi to jako super legrace:-D.
Nové skoro buddhistické tričko! Méně pohoršující fotku zatím nemají. :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.