skvelá správa, ďakujem :)
Co jste si dnes koupili/y?
Asi jsem se zbláznila, ale ještě existuje naděje, že mi nebudou sedět a tak je vrátím.. ![]()

A nové vlasy, hodně zesvětleno, melíry přes melíry. Je to super barevné, tón v tónu.
Ty první jsou super :-). Odkud, odkud...?
Ony jsou ty první dvoje kalhoty stejné ![]()
Tie prve som včera vrátila. Strih super ale material o ničom. Som sa bála ze bude strašne žmolkovať a ze ich párkrát operiem a bude to handra. Taky lacný jemný flanel. Ale strih super. Pátram dalej.
Díky :-).
Tak to je škoda :-(. Ten střih vypadá moc dobře...
Taky jsem byla v Zaře. Mám to všechno delší než modelky, jsem o nějakých 15 cm menší :)

Docela jsem váhala, jestli si tu bundu nevzít v barvě "slonová kost", ale když to budu nosit k džínám, ať už modrým nebo černým, asi by to i zevnitř bylo jak prase. A taky jsem v ní byla taková barevně nedomrlá, ale líbila semi moc.
ja ich mam karovane a su dobre, predovsetkym su velmi prijemne. doobjednala som oboje od Dadoo, dufam, ze to bude ten isty material. pocitam, ze vydrzia tak sezonu, ale za tie peniaze to nebudem absolutne riesit. mala som nohavice z Lindexu za 3x tolko a nevydrzali nic.
Pěkný nákup! Ten svetr (nebo hodně podobný) jsem tam včera okukovala, ale byl pro mě tak obrovský, že jsem si nechala zajít chuť.
Na fotce ty kalhoty vypadají skvěle. ![]()
Fakt ty kalhoty nic moc materiál? Prosím tě, jak jsou dlouhé a nejsou obrovské v pase? Díky.
Obrovský je, klidně mi stačí S.
No ja už som pár nohavíc zo Zary mala a vydržali mi iba tie Basic bavlnené. To si radšej kupim jedny poriadne než dvoje na jednu sezónu. V lete som mala dvoje ľanové zo Zary a už so v koši. Tie nove Mango sa s tými zo Zary nedajú ani porovnávať. Ja už si nerada kupujem už od pohľadu nekvalitné veci na jednu sezónu. Obrovské ani dlhé niesu. Ja nikoho neohovaram, len píšem ako to je. Kľudne si ich kúp, strih je dobrý.
moj problem je, ze mi hocijake nohavice nesedia, mam s tym hrozny problem. takze nohavice z Manga mozu aj spievat a ja si ich nekupim, a v Zare som tento rok zistila, ze sa obleciem. (este mozem mat nohavice s MS a Nextu. z Lindexu som tento rok vsetko vratila hned na predajni, to este len boli tenucke handry). Tatuum mi sedia jedny z desiatich a tym sme v retazcovej kategorii asi vybaveni.
Díky. Je fakt, že kvalita je kus od kusu jiná. Téma kalhoty Zara už se tady také určitě probíralo. Mám rovněž ty jejich basic, ale ze starší kolekce, sedí dobře a drží. Letos jsem si (zatím) nevybrala. V Mangu je to také jiné model od modelu.
Souhlasím, nákup kalhot není jednoduchý, ale kdo hledá, najde :-D.
Ad téma kalhoty ze Zary. Cca před 14 dny jsem si do kabinky vzala patery, stejného střihu jako ty nahoře, jen jiný materiál a různé vzory, všechny stejné číslo. Do tří z nich jsem se vůbec nevešla a dvoje mi byly tak o číslo větší. Jestli jsi v Praze, doporučuji osobní návštěvu obchodu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články