171 cm a mela jsem je tak 10-15 cm nad kotniky, nasla jsem ve smazanych jeste fotku
nebyla to uplne lichotiva delka, o neco kratsi by se mi libily vic
Co jste si dnes koupili/y?
no já nevim, co si představuješ pod vlněným svetrem, neni to tlustej jak na hory a buřtokabát taky žádná peřina, ale sedím celej den v kanceláři, kde je mírná zima a večer odcházím zmrzlá jako holubí ho*no i v létě, natož teď...
u Viktorčiných modelů do auta klepu kosu, jen se na ně podívám
njn co máš z toho, já se zas potim u těch modelů do kanceláře s tlustýma chlupatýma rolákama:D
Chachá, ale pak tě jednou vidíme jet busem a už máš taky buřtokabátek:-D. Ne, já mám co říkat, mám to do práce kousek, taky jsem taky před timhle hroznym obdobím zimnic chodila vystajlovaná skoro i v únoru a s pidikabelkou včetně.
jj presne!:-))
Kdyz jsem mela kdysi kancelar v office housu, smali se mi, ze chodim celej rok stejne oblecena, doma jsem vyjela z podzemnigaraze a tam zajela, nemusela jsem vytahnout paty na vzduch a bylo mi srdecne jedno jestli je - nebo + 20...kancelar v centru a pes me prinutili ke zmene![]()

Po prvom pohlade narychlo som sa cudovala "kam to ta jinx bude nosit" ![]()
![]()
No letos má prej bejt tuhá zima ![]()
Super ![]()
Tak ale zas aj my ktorým čiapky nesvedčia, si to môžu dovoliť. ![]()
![]()
Krásnej :-).
Kdyz jsem mela kdysi kancelar v office housu, smali se mi, ze chodim celej rok stejne oblecena, doma jsem vyjela z podzemnigaraze a tam zajela, nemusela jsem vytahnout paty na vzduch a bylo mi srdecne jedno jestli je - nebo + 20...kancelar v centru a pes me prinutili ke zmene![]()
mně se takhle jednou stalo že jsem neměla vůbec žádný boty ve kterých bych mohla chodit do práce, páč jsem neměla žádný ve kterých bych mohla skutečně chodit ![]()
Tak nic, no. Žádnej novej spacák. Jsem ten starý našla.
Ale kdyby byla fakt tuhá zima, asi bych nad tím znovu zapřemýšlela ![]()
Joooo vlastně.. koupila jsem si nové brýle a do starých nová skla (dálka a PC) do platu asi budu o suchém chlebu ![]()
Achjo. Já bych si hrozně chtěla koupit nějakýho kulicha, ale jak mi z něj nekoukají ještě furt žádný vlasy, vypadám jak dement. Takže jsem se naučila přežívat zimu se zmrzlejma ušima.
no a zde je výhoda "spacáku" s kapucí oproti kabátu, který má kapuci málokterý
navíc jako bonus mi ta kapuce nezničí úplně účes, čepici můžu dát na hlavu výhradně na cestu z práce/odněkud, nebo na procházku kde si ji prostě vůbec nebudu sundávat
Presne preto si nechavam vlasy dlhsie...a pod ciapku vzdy rozpustene.Vcera som si kupila dalsiu ciapku do zbierky(nahovaram si,ze mi ciapky svedcia
)
Ked mam vlasy po ciapke nanic,tak ich dam do nejakeho uzla,copu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články