Já těm svejm říkám Dallas, tuhle mi říkala kolegyně, že k Suelin mi chybí už jen flaška:-D.
Co jste si dnes koupili/y?
mně teda pomůže když to zkusím, aspoň na ně přestanu furt myslet:-)
já bych k nim nosila polobotky. no a do úplné zimy teda kozačky no. taky nemám, jen takový ty "jezdecký" a to nevím jestli by šly.
![]()
No vedľa vo vlákne skúšajú citácie a zmienky takže to asi zaviedli. Aj v tom okne čo píšem mám po novom ikonku úvodzovky, tie tam predtým neboli.
Ne, nové citování s možností částečné citace a nové zmiňování s možností hromadného zmínění je zatím omezeno pouze na testovací vlákno. Ale už by to opravdu nemělo dlouho trvat a mělo by se to překlopit i na zbytek fóra
.
V tomhle případě se prý jednalo jen o vedlejší efekt zavádění této chystané novinky. Už by to mělo být v pořádku.
Zkus je, tím nic nezkazíš. Při své hypersebekritičnosti si je stejně nekoupíš ![]()
Mně se líbí moc, dokonce i číslo na mě mají, ale..mně by určitě nesedly právě přes prsa.
Áno už to funguje normálne. Nové reakcie mi normálne svietili len ma zmiatlo keď sa v diskusii nezobrazovalo kto reagoval na koho.
Tak som mrkla tie šaty dôkladnejšie a vzhľadom k tomu,že sú priliehavé,sa ich vzdávam.Ja by som v nich v spodnej časti bola ako jaternica ![]()
Budem ich obdivovať na Tebe a ostatných vo vedľajšom vlákne.
Fakt nemám
. Já totiž v zimě nosím převážně kalhoty. Maximálně jdu někam na večírek, nebo do divadla a to řeším buď tak, že se tam přezuju, případně, je-li zima mírná, přežiju cestu v lodičkách
.
prosim vas, ako je to s objednavkou zoot? Plati sa dopredu alebo staci zaplatit to co si vezmem z tej vydajne?
Jezdecký kozačky se mi velmi líbí
. Ale ty také nemám
.
Onehdá jsem si jedny kozačky zkoušela u Bati a byly docela fajn, jen tedy mně byly těsně pod kolena - to je blbě, ne?
Zoot je fajn. Pokud objednáš do výdejny, zaplatíš tam až po vyzkoušení a samozřejmě platíš jen to, co si koupíš. Lze samozřejmě platit i předem, ale není to povinné.
Me se nizsi nez tesne pod kolena nelibi teda. Jiny vysoky nemam. Do pul lytek to vypada strasne a kazi to postavu, myslim teda.
Proč by to mělo být blbě?
Dakujem! Som tam toho naklikala nejak viac, tak radsej neplatit vsetko
Předem není třeba platit nic.
Nevím, fakt jsem kozačky neměla velmi, velmi dlouho.
A co je špatně? Masitý kolena
. Tímto zdravím Mutziputzi .![]()
Upozorňovala jsem, že ten svetr s rolákem ze Zary je obří! Normálně u nich mám vršky L, svetr S a je mi hodně volný.
Jsem svědek, upozorňovala jsi na to
.
Suelin
to byla Sue Ellen! :D
svetr je opravdu obří... jak psala Kokoska ... potřebovala bych ho mít tak o 2 velikosti menší... bohužel už je zabalenej v krabici a čeká, až si pro něj přijede kurýr.... ale jestli nejseš obryně, tak by na tobě asi pořádně plandal, i když má být oversize... tohle už bylo fakt moc... ale kvalita je dobrá, je takovej heboučkej, tak jsem riskla výměnu za menší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články