Dnes som mala v ruke Klum kožuch a teda fuj... Otrasný materiál. Brrrr. Zvyšok kolekcie tiež nič moc.
Co jste si dnes koupili/y?
Ako sedia tie šaty veľkostne?To sú strihovo tie isté,čo má paktofonika a sestry?Potrebujem niečo na firemný večierok a tieto by mohli byť použiteľné nielen raz.
jj, to jsou ony... řídila jsem se jejich tabulkou velikostí a jsou mi akorát, délku mám kousek pod kolena (měřím 170 cm)... ty rukávy jsou boží... taky je plánuju na vánoční večírek
tak ja to mam obracene, ty sede jsou mi tiptop a tmavemodre akorat - mensi bych nebrala.
a jak velkej je ten svetr? resp kolik má přes prsa? uvažuju o tvojí nabídce ![]()
Meriam rovnako-čiže akú veľkosť potrebujem?Len či tam vopcham začnú časť svojho tela?![]()
a ešte podobrázka: ako dlho trvá teraz doručenie zo Zary?
Děs, jo? Díky za info
.
U mňa bol problém s prestrihom, nevopchala som tam rebrá ináč by som sa vošla do XS ale práve kvôli rebrám som musela vziať S.
A doručenie cca 5 prac dní.
A doručenie cca 5 prac dní.
To píšeš o šatech Zara?
Áno.
Ma to trochu mätie keď nevidím kto na koho reaguje :D Asi už je to po novom
Díky. Tady jsou nějaké novinky?
No jo, nezmiňuje se na koho je určena reakce
.
Vďaka.Sa pýtam na doručenie,či by stihli doraziť,ak ich risknem objednať.Len sa bojím veľkosti.
A tie čierne šaty z Lindexu som objednala na predajňu minulý pondelok a len dnes mi napísali,že opustili sklad.Som zvedavá,kedy dorazia.A dúfam,že mi budú dobré.
No vedľa vo vlákne skúšajú citácie a zmienky takže to asi zaviedli. Aj v tom okne čo píšem mám po novom ikonku úvodzovky, tie tam predtým neboli.
A kedy ich potrebuješ?
Mne chodia zatiaľ zásielky včas, nesťažujem sa. Akurát s Reserved mi bunda prišla až po 12 dňoch, ale Zara zatiaľ pohoda.
21.12. Ako nie je to nutnosť,nejaké LBD doma mám,len by som mala zámienku kúpiť nové.Tieto sa mi páčia,sú zaujímavé,take iné v dobrom zmysle slova.
paktofonika Takže jméno/nick se musí vkládat ručně? ![]()
Tak to určite stihne prísť. Daj potom foto ![]()
To nie, ale keď čítaš diskusiu tak nevieš kto čo komu píše. Predtým tam bolo že reaguje na.... Ale červené mi normálne svieti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články