Pokiaľ si ich neplánujem dať druhý deň znova, tak aj ak sa nespotím. Neznášam skladovanie "roznoseného" oblečenia.
Co jste si dnes koupili/y?
Fakt? Priznam sa, ze obchodne podmienky povacsine necitam. Keby to boli drahe saty, ale tieto stali par chechtakov i ked boli pekne. Mam jedny saty zo Zary, ktore som kupovala v este v SK (€ mame od roku 2009). Stale ich nosim. Su so 100% vlny a su to stale "pani" saty. Zara ide strasne dolu vodou...
Přesně: než skladovat jednou vzatý oblečení, radši ho vyperu a teprve pak uklidím do skříně (nošený bych ho tam nedala).
Ozaj baby, nemate niektora skusenost s parnou prackou? V sobotu sa nam pracka pokazila a objednala som si parnu pracku. Tato funkcia ma byt na to, ked oblecenie nie je spinave a nepotrebuje este vyprat, len osviezit. Som zvedava, dufam, ze to nebude hovadina.

Rodiče ji mají a přijde mi to super. Já mám ráda parní technologii u všech spotřebičů, mám takovu troubu, sušičku, teď nově žehličku. Aź se nám rozbije pračka, určitě novou pořídím parní ![]()
Pekny top. Prosim kde? :)
Super. Ďakujem za reakciu.
Něco takového mám jen na sušičce. Využívala jsem to třeba na zimní bundu zakouřenou z restaurace...dřív. A fungovalo to.
Vôbec som nevedela, že takéto niečo existuje. Veď keď nepotrebuješ novú vec, tak Ti nové technológie unikajú. Som zvedavá ako to bude fungovať. Momentálne som bez pračky a mám pocit, že máme plný dom špinavej bielizne. Dúfam, že ju zajtra privezú.
Lindex. Je ještě skoricovy a strakaty.
Mně dnes přišly ty dvoje "flanelove" kalhotách Zary a jsem spokojená. Nechám si oboje. Menší modré a větší šedé. První jsou mi jen taktak,druhé by mohly být menší,takže v průměru oboje akorat.
A ty leginy jsou dokonale! Silnější,pevné.
Mám radost![]()
Kopu darov, sebe čierne merino triko s dlhým rukávom, tuhý šampón, fialový Tangle Teezer a knihu.
Dárek za Ježíškovo vnouče. Docela povedený :-)
jaký? taky o tom uvažuju
Black Friday v Mango outletu
(z posledního obrázku mám ten svetřík) Plus triko, tmavě modrá košile a černé šaty (obrázky mi nejdou nahrát). Slevy jsou mor. ![]()

prislo mi "cunt' triko od City folklore a je to sileny zklamani. Triko vel L je mi tesny pres prsa a ruce a uzky a dlouhy az pod zadek, ale to je mi samozrejme taky maly, takze ho mam nahrnuty v pase. a kvalita je ohavna...mam od nich uz par kousku a tohle jsem necekala. Je to jak spatny reklamni triko;(
![]()
ja ho mam porad ulozene, pr. absolutne nestiham pro nej zajit... tak ted fakt nevim, zda se na to rovnou nevykaslat. Hlavne teda, jestli je to kvalitou hadr.
treba to unisex bude ok, ale mam to holcici a je to fakt ohavny. Za tu cenu jsem ocekavala neco lepsiho, tohle je jak nejobycejnejsi triko z HM, ani to neni vysoka gramaz
mně přišly černé "Zaří"
šaty s nabíranými rukávy a jsem s nimi moc spokojená
v šedivým roláku vypadám jako Zilvar z chudobince, kolegyně mě v práci ukecala, abych si ho zkusila a musím říct, že jsme se dlouho tak nenasmály... takže kdyby ho někdo chtěl ve velikosti M, je volný
....
tak jsem nakonec vyměkla a požádala o výměnu za menší... naděje umírá poslední ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články