paktofonika Ano, to je ono, na koho reaguji se musí vkládat ručně. Alespoň mně to jinak nejde. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ještě zkouška ...
Ha, teď už to funguje - běžně kliknout na zmínit. Asi se systém ještě dolaďuje
.
No veď ja som stále klikala na zmínit. No asi je to ešte tak na pol ceste.
Já předtím také
. Hlavně, že už to funguje.
A ty Zara šaty bych brala v černé, ale je mi jasné, jak bych v nich vypadala, tak si nechám zajít chuť. ![]()
Myslíš, že by jsi v nich vypadala blbě? Možná by to právě dobře zaoblilo ten vypracovaný vršek, co ti do některých šatů neladí. Zkus si je až půjdeš kolem Zary.
nejsem si jistá kvůli bokům ale ramena máš na ně dokonalý:-)
No to máš možná pravdu, že úzký spodek by mohl být do těchto šatů až příliš úzký. S prsama nesouhlasim, už bylo viděno na modelkách s prsama menšíma:-).
Já nemyslela moje prsa ![]()
Já myslím, že tyto šaty by mi dodaly objem tam, kde ho fakt nepotřebuju :-D, asi bych v nich byla jako zápasník. A navíc by mi byly určitě dlouhé.
Nicméně, stejně mám chuť si je alespoň zkusit - davové šílenství
.
Právě, objem rukávů by u mě zřejmě převážil, což by nebylo ono.
Navíc je má Ivanka Trump! Jako mě kalhoty ze Zary, co měla princezna Kate nelákaly, a že mi byly, tak Ivanka to neni žádná princezna z nemanic:-D....navíc tady jsme je měly první
prdlajs. jestli máš pocit že máš svalnaté paže - tak ty by byly schované. ramena máš pěkná a imho je ty šaty fakt potřebují. jenže dole myslím (i když tu se mnou asi taky leckdo nesouhlasil) je třeba mít pod pasem ještě boky aby se to taky dole dovyrovnalo, abys nebyla jak paraplíčko:-) no a širší boky myslím nemáš - znám tě ale jen z fotek. já bych je teda zkusila na tvém místě, rozhodně:-)
:-D Já taky ne, já myslela na svoje menší prsa:-D.
ale jako pravá dcera své matky přes ně měla ten děsnej pásek
(no jistě je mi jasný že tato běsná móda nejspíš jde zas do módy:-(
Takovej Dallas, co? Já mám teď taky jeden model s nabíranym tříčtvrtečnim rukávem doma:-D.
Asi nevydržím a zkusím je, maximálně to "obrečím" :-D.
Tedy pokud je ještě vůbec mají ...
A co se k nim vlastně nosí v zimě za boty?
A NE, NEmám kozačky
.
No kozačky nebo bych vzala i kotníčkové na podpatku. Jaktože nemáš kozačky? Šup pro ně a neříkej, že nemáš divný nohy. Kozačky jsou pro mě základ šatníku, bych to bez nich nedala:-D
ano ano dallas, to je přesný!:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články