Jee, moje babicka taky milovala Dallas, hlavne "Lůsy"
a chudera jak uz byla ke konci zivota nemocna, tak me vzala za ruku a rika: Mne sa ti zdalo, ze tu na strope visi "Žejár" a ide sa se mnu rozlucit.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Asi pred minútou toto:
To bude těšení na jaro! ![]()
Sú nááádherné Vierka. Tieto si viem predstaviť aj na mojich nohách.
Uz aby tu boli. Aj topanky, ale hlavne jar. Neznasam zimu, hlavne taku aka je prave teraz. Usmoklena, zamracena a cvachtajuca ![]()
A su ako papucky
. Myslim si, ze tebe by sa hodili viac, ako mne.
Ja takéto podobné už dlho hľadám. Inšpirovala si ma v Prahe, tie tvoje topánky boli jednoducho neprehliadnuteľné.
A určite aj v týchto žltých budeš ![]()
Dakujem. Dostala som zlavovy kupon a nemohla som ho tam nechat
.
My dodnes jedne sousedce prezdivame Miss Elie, takze asi chapes, ze mam Southfork za rohem:-))). Me jednou nabaloval jeden typek puvodem z Texasu, tak mi vid hned naskocili kovbojove a ropa, proste jsem vedela, jak tam zijou:-))). A von furt nosil flanelky a farmarky. Ale Bobby to nebyl, takze smula.
Krásné boty. Prosím, odkud?

Jdeš? Já je miluju!! ![]()
domenica JDUUUU!!! A miluju je strasne moc, vzdycky jsem je chtela videt, mam strasnou radost!![]()
Jdes taky?![]()
Ještě nevím... vždycky mě to láká. Viděla jsem je párkrát naživo, poprvé v 96 ve Sportovní hale, a paráda!
![]()

paktofonika tak prece jen olympus? :-)
moora Tak predsa. Bol za super cenu tak som neváhala. :-)
Tak uz mam taky H&M chlupac, za 9 stovaku ho neslo opustit!
paktofonika Moc hezkej nákup, očekávám teď fotky v CJMDNS v brutální kvalitě! :D
Jo a dneska jsem konečně šla vyzvednout balíček z Lindexu s mimo jiné i tou jakobyzavinovací zimní sukní a jako je super, ale M je mi hrozně velký, nechápu.
Tak zítra letím zpátky a snad budou mít na prodejně Sko na výměnu, protože jinak vypadá fakt dobře, na zimu jak dělaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články