dostala sa ku mne miniatura. nema to sprej, iba malu dierku v hrdle. mal by niekto zaujem? zadarmo osobne v bratislave alebo za cenu postovneho kamkolvek. je to sladka vona a hodila by sa kludne aj malej slecne
Co jste si dnes koupili/y?
vsichni tady medvedi medvedi...tak jsem koupila leoparda!
711990 však je občas potřeba vydat se proti proudu... ukaž fotku ![]()
jinx Moc hezký nákup :-).
711990 uka!
dva merino svetry v Gap, moc prijemne. Bezova se mi zda in natura hezci nez na fotce.
![]()

no ale ne ze me vohejtujete :D 
999 diky! a jeste jsem tam nechala jednu vec, ktera mi slusela a pro kterou se asi vratim, jen co budu mit chvilku. ![]()
711990 ááá, s tou čepkou dohromady je leopard mimořádně slušivej! :)
711990 tady ta hipsta verze se mi líbí. ![]()
eless mně by se rozhodně hodila ![]()
711990 super!
711990 za mě ok ![]()
711990 Super kombinace!
Odkud je leopard prosím?
jinx Já nosím skoro jenom černé prádlo, ale teď se mi líbí tohle. Trochu úlet, no...
.
999 ja prave taky... toto je super, jen se bojim, ze ta barva na mne nebude to prave...to v cerne, to by byla jina!
O víkendu jsem dělala velké nákupy a mám už všechny dárky
a před chvilkou mi dorazil balíček s objednaným prádlem. Nějak poslední dobou můžu komplety se žůpánkem ![]()

Po delší době jsem vlezla do tohoto vlákna a koukám, že je toho prádla tady poslední dobou nějak víc. A nákup @jinx mi pak sedí i k určitým zmíňkám v jiném vlákně ![]()
tak to ste me postesily;) je videt, ze mi hipstri mi rozumi! Leopard je z HM, byl ve sleve, ale je jich tam nekolik druhu rozdilnych strihem i delkou. Ja toho myho koupila na Chodove.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články