whiskas pěkný nákup. Tvářenka mi zrovna dochází, bych klidně zkusila i nějakou novou.
Co jste si dnes koupili/y?
vanilka Toho leoparda u pasu.
To nee, modelka má na sobě zřejmě leopardí triko. Já koupila jen ty černý džíny.
Sweet Potato a v rohu obrazku vidim mikinu s vysivanymi rukavy, kterou jsem si minuly tyden koupila! (si ji kup taky a zase se muzeme nekde sejit, ze jo :D)
Sweet Potato hledá se Nemo ![]()
viktorka_od splavu Díky. Zatoužila jsem po něčem, co není černé, nebo tmavě modré
.
nellielovett a já pořád co mi to připomíná!![]()
nellielovett Děkuji. Řekla bych, že tato barva je taková univerzální, ani růžová, ani oranžová.
Sweet Potato , no nevim, jsem myslela, ze nepovedeny kup tydne byl top vanilky z c plus a, ale toto!
razorblade Tu jsem tam nechala, tak mě nepokoušej.
nellielovett Fakt že jo, akorát trošku ušmudlanej.![]()
Cha!![]()
Sweet Potato , no ja predpokladam, ze tobe se libi... ale jak rikam no
razorblade hm, v Praze jsem ho neviděla :( dobrý nákup. Zdravím do HK, studovala jsem tam a občas se mi zasteskne :)
jinx Krb, houpací křeslo, Russian Tea, tenhle svetr a jsem připravena čelit tzv.jarním prázdninám,
Sweet Potato ja i doma chodim upravena
nellielovett ja mam od MAC nejoblibenejsi asi Melbu. Ale ja jsem na tvarenky ultra uchyl, koupila jsem si asi jednu za posledni rok teda, pac se ovladam, ale stejne jich mam cca 20. YSL dela hezky, Guerlain taktez. Benefit Corallista je fajn a docela sedi skoro kazdymu. Tom Ford ma boziii, zalezi i kolik chces pigmentu a jakou konzistenci atd.
Jo vlastne kecam, koupila jsem si ostre oranzovou pred 14 dny a uplne jsem zapomela! Musim ji vyndat!
whiskas super kalhoty.:-)
nellielovett Porovnání:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje