Zarinya Děkuju
.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato me teda taky neuchvatil, pardon, prijde mi to jak ze sekace. To co tam visi se mi vic libi :)
whiskas To je zajimavy jak ta Mocha leti do cervena. Hmm a na peaches se musim mrknout, sakra.
Obecne teda pokud ma nekdo plet s nadechem do ruzova, tak je lepsi se vyhybat tvarenkam s cervenym podtonem, cozt te nejsi, pokud se pamatuju. Hnedy podton obecne pridava roky, tak to nenosim vubec.
Sweet Potato Jestli tenhle matros je zinylka, votrela jsem se o to ted v M&S, jako na vomak prijemny, ale takovy strelnicovy, a to ten muj byl bilej![]()
0zero7 Ona je fakt jen narůžovělá (já navíc všeho dávám velmi málo, jen takové "šmrncnutí"). Já mám také raději tvářenky do oranžova, jenže teď v zimě to prostě není ono. Jsem celá nějaká žluto bledá
a oranžová to jen podtrhne. Ale na léto bych chtěla právě Melbu
.
0zero7 doteď jsem měla vždy pudrovou, teď mám EL a v poho. Jen bych klidně koupila něco nového. Kouknu na ten MAC. Hele a co nějaká krémová? Minule jsem zkoušela jakousi od mámy a ta byla dobrá.
Kupila som sestre k 50 narodenim malicky diamantovy privesok na zlatej retiazke a teraz jej ho nechcem dat. Chcem si ho nechat.
Vyplieskam sa po rukach a zabalim.
whiskas za mě mocha ideál.
nellielovett Tady jsou snad všechny
.
Sweet Potato , no nevim, jsem myslela, ze nepovedeny kup tydne byl top vanilky z c plus a, ale toto!
a jà se tady posmívam všem medvedum,jak jsou strašný,a dneska se na mě nalepil leopard!!!![]()

Janulik03 tak se s tím svěř mužovi, a jestli je co k čemu, tak máš šanci, že třeba k narozeninám...![]()
nellielovett Mac ma nekolik konzistenci kremovejch, nebo aspon mival, klasicka je hutnejsi, dobra ale, musis zapracovat. pak meli jednu co je lehci, mela silikon, uzasna struktura, ale mam limitovanej odsstin (neon oranz
) tak nevim jestli se delaji ty ostatni porad.
Kremovy ma dobry jeste Bobbi Brown, Clinique ma takovy jumbo tuzky, ale jsou dost sheer, stejne jako Clarins ma takovej cream to powder, ale sheer jak blazen, na to nemam trpelivost. Nars Orgasm se mi vic libi kremovej nez pudrovej.
nellielovett ja to mam stejne, mam toho teda vic, ale tocim jen ty favorites. ![]()
Nejhorsi je, kdyz to pak prestanou delat, to me vzdycky nastve, treba moje oblibena nude rtenka od Lancome, beeee
nellielovett já měla jeden čas 18 rtěnek a používala 4, tak jsem to rázně protřídila. S tvářenkou EL jsi byla spokojená? Teď mě s ní nalíčila prodavačka, když jsem kupovala make up, a přišla mi fajn. Taky zrovna vybírám novou.
0zero7 ok, děkuji. Jak se dostanu do douglasu, tak vše prozkoumám.
Chci zkusit i tu řasenku, co jsi tu minule psala, tuším Clarins? Někde to mám napsaný. Mám EL, mám ji teda už po druhé, ale tentokrát se mi zdá horší, se obtiskává lehce a hlavně se mi špatně odličuje.![]()
Mam tuhle. prekvapila me, ze je dobra. musela se teda rozmalovat tech 14 dni cca. Prijde mi i hodne cerna.
Ted jsem obednala dve lancome tak se uvidi, ja teda rasenku nosim malo, skrz cviceni po praci, ale tahle se mi zda cajk, rozhodne nedrobi tak jak treba Benefit They're real
EL jsem kdysi mela jednu a byla fajn, asi Sumptuous, ale je to uz roky teda.
Dobre se odlicujou nektery Clunique, pac jsou dodou, mivala jsem rada power lash, ma malej kartacek a vsude se dostanes :)
Lamicka ta EL ma nektery odstiny fajn. Delaji i kremovou ve stick
Lamicka jojo, mám odstín pinkkiss, ale používám úplně lehce. Po tom, co jsem začala používat CC od EL, (což je můj největší objev za poslední roky v kosmetice), jsem koupila i tvářenku, pudr, řasenku. Všechno super, jen teda ta řasenka mi nějak nesedla.
0zero7 tu Clinique jsem měla a ta byla dobrá, to je fakt. Bezvadnej kartáček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje