Renusatko Matka tohle dělala s králíkem..
Jídlo a vaření
Mohučanka Ale je to děsně drahý, přítel to snědl ke kafi, tak já že bych upekla zásobu, když nemůžeme ven :)
Renusatko já právě taky znám nádivku pečenou společně s masem, samotná se mi nikdy nepovedla tak, aby byla dobrá
Zu je to děsně drahý, já to jím tajně, aby mě nenačapala dcera ![]()
a dnes mame sekanou s bramborovou kasi a okurkovym salatem, jak nedelni obed u babicky:-)

viktorka_od splavu
jé, tu jsem pekla předevčírem a taky s kaší. Dnes pečená krůtí stehna s dušeným zelím a houskovými knedlíky.
Já dnes španělské ptáčky na přání .
Zítra asi bude konečně ta paella ![]()
Sekaná je dobrý nápad, ale neviděla jsem už dlouho vepřové a mrazáku ho nemam.
U nás bude nedělní oběd pizza
. Už tady s tím otravují týden, tak mně je to úplně jedno, protože svíčková byla ve středu
. Alespoň si to pěkně udělají sami.
Ja za posledni dny varila masove kulicky v rajske omacce, grilovanou panenku a pecene brambory, domaci pizzu a palacinky.
continuity paella se super napad
, diky.
Lamicka já ji chtěla udělat muži minulý týden tuším ve středu, to musel náhle do práce a od té doby jsem ho neviděla ![]()
Renusatko Pizza je úplně v pohodě nedělní oběd, taky občas dělávám. My ji máme fakt rádi a dobrá domácí pizza je super jídlo.
viktorka_od splavu Ha, sekanou s kaší plánuju zítra!
Lamicka Musm říct, že jsme v týdnu měli úplně stejná jídla
+ teda tu svíčkovou.
Říkala jsem si, že bych to měla psát a po čase jet znovu, jinak fakt nevím. Ještě řeším, že jeden syn je s jídlem otřesnej, tak když máme něco co nejí, tak mu musí zbýt něco jiného.
Blbý dotaz. Když budu do bublaniny dávat mražené ovoce, mám to nějak zohlednit při pečení? Jiná doba, jiná teplota? Jsem nikdy nemusela použít mražený...
dynda Ja som minule piekla z mrazených černíc a v recepte bolo uvedené, nechať odkvapkať a dať až potom. Dcéra zas pečie rovno z mrazeného. A dĺžka pečenia? Přiměřene....
Uvidíš podľa farby koláčika.
dynda ja to nezohlednuju a vzdy se to upece.
Zarinya
určitě nerozmrazovat.
Zu z tý Zemanky je všechno strašně dobrý
upíct to neumim
tvaroh z madety v kelímku se lžící nutelly mě asi zabije ![]()
![]()
Potrefenáhusa jeste ze nemuzu tvaroh
(dam si misto toho nutellu s nutellou
)
711990 tim se asi taky nic nepokazí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY