kocoureksuggy 711990 Ale fakt je, že u nás se jen smaží na pánvi, do trouby už nepřijde..
mozek není špatnej nápad, nebo ho upeču :)
kocoureksuggy 711990 Ale fakt je, že u nás se jen smaží na pánvi, do trouby už nepřijde..
mozek není špatnej nápad, nebo ho upeču :)
Ounz jo, tu selskou omeletu delame tenkou, u fritaty je fakt dulezity aby byla vysoka a vlacna. ale urcite maji stejny zaklad:-)
Ounz viktorka_od splavu
Do trouby se selská nedává ale zkusím jí tam dát a běda, jestli nebude fritata chutnat!![]()
Ava Já dělám kýtu nejčastěji na houbách.
kocoureksuggy no nedává, protože není tak vysoká, aspoň teda u nás.
viktorka_od splavu
Zkusím to podle receptu od Florentýny. To už nebude selská....![]()
já měla dnes k večeři to pak choi, jen na rychlo z pánve na másle a na talíři osolit a bylo to hrozně dobrý .. urcite jsem neměla naposledy a jako bonus je to fakt hned hotové . tak dekuju za tip ![]()
Pak choi je lahůdka, miluju ultrarychlou přípravu - rozebrat na listy, napařit, na míse pokapat sezamovým olejem a ústřicovou omáčkou... s jasmínovou rýží.
mě to hrozně překvapilo, jak moc dobry to je...
Koupila jsem tyhle perníčky z Biopekárny Zemanka
a je to přesně ta chuť, kterou chci každý rok u perníčků dosáhnout. Dole mají složení, ale není tam nic extra, já tam cítím něco jako zázvor![]()
Nemáte někdo recept, aby chutnaly takhle?![]()
nellielovett díky, ale zrovna houby nejím ![]()
viktorka_od splavu fakt? Já jsem myslela,že je to spíš tužší maso a musí se pořádně udusit
sem teda fakt mimoň
Ava tak teleci to neni, ale tradicni "cesky" rizek je z veprove kyty. dusit mozno, ale je to suchy.
Ava můžeš ještě upéct jako trhané maso na mexický způsob a naplnit tím nějaké tortilly.
Ava můžeš ještě upéct jako trhané maso na mexický způsob a naplnit tím nějaké tortilly.
super napad
continuity dekuji za recept na Taboulleh. Trosku improvizace, misto bulgur quinoa a nastrouhany kvetak.. 
continuity tak to je výborný! díky
viktorka_od splavu Babička dost často dělávala nadivku jako přílohu. Nejčastěji se upekly kuřecí stehna a na upečané se dala ta nadivka, už teda bez masa. Ten výpek jí ochutí a ještě není suchá. Naše děti to mají děsně rádi, ale je to takové obyč jídlo.
Zu recept nemám, ale kupuju od nich bezlepkové čokoládové bochánky a jsou (taky) vynikající...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.