viktorka_od splavu Šup ku mne s květákovým kari, zostalo ešte
?
Jídlo a vaření
milacka Když zde čtu o květáku, tak jsem si vzpomněla, že jsem dostala tip na květákové halušky. Ještě jsem je nezkoušela, ale mohlo by to být dobré.![]()
Dalia Tie som robila, sú výborné a aj cuketové mi chutia.
milacka A mohu poprosit o recept?
Potrefenáhusa hele a droždí nebo prášek do pečiva tam nedáváš? nebo ty bílky našlehaný?
Prosim piste sem cokoliv s kvetakem, se mi tu sesly omylem 2.. Brokolice taktez...![]()
Pavlena Tak ty halušky? Bychom se jich užrali, tento týden byl 2x :-) Miluje to i muž....nebo placičky?
RoSa Nedávám.
Potrefenáhusa že to tak pěkně vyběhne... ![]()
RoSa To tak asi jenom vypadá, není to nijak zvlášť vyběhnuty.ale já mám rada i tu úplně tenkou, 1cm
Prosím vás, kde berete ten květák? Když někam vyrazíme mají ho běžné? U nás nic.
milacka jee promin uz neni![]()
ale i kdyz jsem s nim cekala jak tu nebude nimravy dite, stejnak remcali ze kde je maso![]()
continuity u nas ho maji vsude porad, pokud ovsem si neusmyslim ze zrovna chci varit kvetak, to potom tyden neni nikde:-)) tento nahodne v albertu
Pavlena Tak ty halušky? Bychom se jich užrali, tento týden byl 2x :-) Miluje to i muž....nebo placičky?
Jo, placičky nebo nějaké květákové karbanátky, to bych si dala! A jelikož ted květák u nás neseženu, ale v obchodě mají mraženou kapustu, tak asi zkusím ty karbanátky udělat z ní.
continuity Já koupila v Makru, minulou středu v Lidlu.
Dalia Pak dej vědět, jak to dopadlo, myslím, že by mohly být dost dobré!!
viktorka_od splavu
To kari vypadá krásně! Můžeš dát recept?
continuity u nás květák v Kauflandu. Muž tam byl předevčírem a říkal, že měli všeho dost, ba i víc než jindy.
Jinak děkuji za inspiraci - květákové placičky se sýrem se povedly, květák byl nějaký mrňavý, tak jsem přimíchala cuketu a dobrý, včera jsem dělala bolognese, dcera se cpala, až měla boule za ušima. Dneska jen přírodně udušená kuřecí prsa se snítkou šalvěje s rýží, mrkví, brokolicí.
milacka Děkuji! ![]()
Dnes čo dom dal a bolo to výborné. Na tanieri ešte kozí syr a arašidy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY