betsey granadír jsem musela googlit, v životě jsem o tom jídle neslyšela, zajímavý!
a já dnes nevařila nic![]()
betsey granadír jsem musela googlit, v životě jsem o tom jídle neslyšela, zajímavý!
a já dnes nevařila nic![]()
Grenadýr marš je moc dobrej! Recept zní strašlivě, ale stojí to za to ![]()
Lamicka toto už po zkušenostech obvykle řeším tak, že to nahrnu vše na stůl ať se o to poperou:-)
viktorka_od splavu to je chytre, priste to tak udelam:)
viktorka_od splavu granadyr je klasické slovenské jídlo. moje smůla, ze obecne nemam rada jídla, kde se kombinují dva druhy příloh. Ještě jsou z těchto jídel úhrabky. To moje máti excelentne umí udělat ze zbytku. Takové ty dvě brambory od oběda, kousek klobásy, kus slaniny a můj táta to má všech o hrozně rád.
To už dám spis sunkofleky nebo koložvarsku kapustu. ( slovenský název, dává se tam zeli).
viktorka_od splavu popravde, ja som granadír naposledy jedla v školskej jedálni, neviem, kde to muž vyhrabal. Recept som si tiež musela googliť, mala som len hmlistú predstavu o tom, čo tam ide :-)
Našla jsem zajímavý recept na babovku. Nechcete ho někdo vyzkoušet?
Ja nemůžu, nemá to kdo sníst.. ![]()
Biely kvet mňam, langoše, robíš z pochúťkovej smotany?
Včera som robila také obyčajné, bez smotany. Ale robievala som aj zo smotanou. Keď som hľadala recept, lebo langoše robím raz do roka, možno ani to nie, našla som pod názvom pravý maďarský, tak som skúsila ten. ![]()
Niet nad domáci chlieb, už môžem porovnávať. A všetkým pekárkam tu sa chcem poďakovať, že ste ma nakopli.
milacka Ty by si mohla fotiť do food časopisov, super fotka! ![]()
milacka nemáš instagram?? :-)
jako obvykle krásný (čím je to posypaný?)
Biely kvet Já to říkám pořád, že to má milacka tak pěkně nachystané i barevně vyleděné a nafocené. Člověk by se do toho hned pustil, jak to vypadá úžasně a přitom je to jen chleba se sýrem
, když to tak vezmeš, obyčejná večeře a krásně nachystané.
milacka to je krása jako vždy :) a nepochybuji, že i moc dobré
milacka přesně jak píšou ostatní. Já bych se k tobě chtěla chodit stravovat!
Měla by jsi vařit a fotit do profi časopisů!.![]()
betsey jééé, grenadýr (aspoň u nás vyslovováno takto s e, grenadýrský pochod/grenadýrmarš) - jídlo mojí babičky
neřekla bych, že to bude ještě někdo vařit.
Ava Ja ho občas uvarím, s kyslou uhorkou nemá chybu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.