Aranel já mám nejraději Seeburger, tak akorát kyselý a ne moc slaný

Aranel já mám nejraději Seeburger, tak akorát kyselý a ne moc slaný

Aranel já mam nejradši křimický, ale to už maj jenn v zataveným sáčku. Ty doby, kdy se dalo koupit na váhu, už sou asi pryč.. a díky za tipy, zkusim to s tou zeleninou
Křimický zelí je úplně nejvíc nejlepší!
Zapomněla jsem do piškotu přidat žloutky. Všimla jsem si za chviličku, tak jsem to ještě vyndala a zamíchala je tam, ale teď se bojím, že to bude spadlé![]()
Kdyby to měl někdo blízko, vynikající je tuchlovicke zelí. Prodávají přímo z výrobny a současně i spoustu další h výrobků ze zelí, saláty, zelnou šťávu nebo kimchi.
Krouharna je kousek od kruhace Stochov-Slovanka, směr Tuchlovice. ![]()
Dadoo Potvrzuji ![]()
https://www.noniin.cz/o-turinacich-a-krabicce/
Zná někdo tuřínovou krabičku?
neznam, ale rada vyzkousim, diky za tip.Turiny kupuju, ale umim je jist jen syrove, nakrouhane do ruznych salatu.
Gatita Tak prosím poreferuj, já tuřín taky můžu. Ale tady si vůbec neumím představit, jak to má chutnat.
Sweet Potato ja taky ne, ale jak se nekde zapeka maslo a strouhanka, nemuze to byt spatne
. Dam vedet. Jeste jsem nezpracovala toho kohouta, jak jsem se tu radila. Tak turin prijde na radu pak.
Gatita Mamka dělá tuřín nakyselo s bramborem a vajíčkem. Moc dobré to je.
ředkvičky, mrkev, chilli, koriandr, nalev z bílého vinného a jablecneho octa. Jsem na to zvědavá.
Vilemina to vypadá skvěle, tyhle věci miluju :)
Tulipe recept z Apetitu
Tulipe recept z Apetitu, tyhle věci mám taky ráda![]()
Vilemina To bude super. Nakládané ředkvičky jsou skvělé.
Vilemina Ta bílá mísa je
... /A ta nakládaná zelenina samozřejmě taky.../
euridike je ikeácká, ale už ji tuším nemaji. Měli i barevný varianty.
pro samý rozčilování s covidem bych zapomněla napsat, že jsem včera pekla momofuku bůček (což by nebylo nic zaznamenání hodného:-) ale dnes jsem si k němu, páč jsem si mohla udělat co jsem chtěla, udělala bramborový salát co jsem si tak matně představovala jako "vídeňský", prostě něco nakyselo, už dlouho jsem to chtěla zkusit ale strávníci by to bojkotovali. takže vařená brambora, kapary, sůl, zelená cibulka a teda!!!
to je dokonalý (hlavně s tím studeným tenkým plátkem bůčku ![]()
viktorka_od splavu bůček nemusím a studený už vůbec, ale ten vídeňský salát fakt můžu. ![]()
viktorka_od splavu
Nemůžu k vám na oběd?
Ježiš, teď jsem si uvědomila, že zavřou školní jídelny!!!
Ještě jsem si pochvalovala, jak je super, že dítě může pro oběd, i když je ta škola na střídačku...do pr...zase!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.