andulka01 Ach moře, úplně cítím tu vůni
užívej!
Jídlo a vaření
Malenge já jsem přišla na to, ze mají radi čočku na kyselo, hrachovou kaši a čočkovou polévku. A červenou čočku používám jako zavarku. To tocim dokola a dal to nepokousim. Až budeme doma druhý měsíc, tak možná ještě něco vymyslim. ![]()
Biely kvet áno, z lotusiek. Krém je šľahačka a mascarpone
andulka01 krasny fotky.![]()
continuity Díky, to zní rozumně, u nás teda projde jen ta hrachová kaše, pokud je k ní nějaká klobáska. Bohužel cizrna i veškeré luštěninové polévky padly a vůbec nevím proč, a to je měl tak rád. Tak snad zase časem...
Malenge syn nepozřel luštěninu minimálně rok, když nepočítám trochu hrášku v rizotu. Možná by mohla projít ta kaše
, ale zase nevím, jestli by to jedl někdo další.
999 jee děkuju tak to jsem poctěná. a budu se muset podívat, jak se správně ten vídeňský salát vlastně připravuje![]()
.. už koukám a neutkvěl mi ten vývar, ten jsem vynechala. ale stejně mi zachutnal a ještě jsem si ho dnes udělala znovu, jen mi došly kapary tak byly cornichons okurčičky
andulka01 já nezávidím vůbec, ale máš to krásný, moc ti to přeju
Evaeva jenže hrášek v rizotu není luštěnina, ale zelenina. Takže zase nepozřel ![]()
continuity Jee, ty se máš, že Tvoje holky jedí čočku na kyselo. Mám na ni chuť už dost dlouho, akorát tataři ji odmítaji a pro mě samotnou se mi ji nechce dělat. Ale asi na to dojde a budu ji jíst víc dnů. A to ji měli jako malí rádi. Ach jo!
Dadoo mě to bylo hned podezřelý
Já teda moc luštěninových jídel nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že saláty nejí, polévky jen vývar nebo dýňovou,...
brrr oni se to naučili jíst s volským okem nebo parkem. Bez parku to tady nedají. ![]()
continuity Právě že u nás to od určité doby nejde s ničím, ani s okurkou :-)
brrr nakládané okurky nejí ani samotné.
Narazila jsem v Albertu na nejakou novinku, cerne kakao, tak informuju pro pekarky orea susenek :)
https://www.oetker.cz/cz-cs/nase-vyrobky/prisady-na-peceni/kakao/cerne-kakao
Malenge U nas hrozne frci dyne s cizrnou. Ja to tu psala asi milionkrat teda. Je to upraveny tento recept, ja tam pridavam cizrnu z plechovky, lilek davam az nakonec,a to upeceny z trouby nebo ho nahradim upecenou cuketou, arasidy nedavam, jen ten arasidovy krem.Dynove kari s cizrnou
Zrovna dneska jsem to delala a dcera to ma fakt rada.
Karja Já mám tohle jídlo taky ráda :-).
Karja To je super, že to malé chutná. U nás ani omylem
, jinak to je jídlo přesně pro mě, takové věci si vařím, když mám jo chuť, náladu a energii ![]()
Koupila jsem slanorožce a nevím, co s ním chci dělat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY