Garfie poď honem dokud neco je![]()
Jídlo a vaření
Garfie já jsem dnes ty obědy radši odhlásila. Mě by tam děti stejně odmítly chodit, jsem zjistila. Starší už vyjednávala, že je to blbost, tam jezdit kvůli obědu.
Karanténa měla u nás dvě velké východy:
- může se vstávat později
- vaří máma ![]()
Muž včera brečel, že když mu zavřou restauraci, kam bude chodit jíst. On by mohl na otočku domu, autem to má asi 5 minut, ale tomu zas moje vaření pro děti ( jednou týdně luštěniny, jednou týdně hustá polévka a neco sladkého, jedno jídlo zeleninové) příliš nevyhovuje ![]()
continuity Nám zavřeli i jídelnu :-( A to vstávání....jsem si zrovna říkala, že to musím udržet, protože na jaře tady vládla naprostá anarchie!
Jenomže když ty klidný bezdětný rána tak miluju.....
viktorka_od splavu Nevěřím, že zbylo!!
Garfie tak oni budou muset vstavat kvůli škole, ale i tak o hodinu později. Mě to trochu rozkope rána, jsem se chodila na hodinu a půl projít. Než si to sedne a budou schopny se sami popripojovat nám asi utrum, protože vyrážet v osm je už pozdě.
continuity Tak dřív
(vzpomínám se slzou v oku na časy, kdy jsem vstávala v pět, abych si stihla zaběhat než muž odjede do práce). Ale jestli budou děti doma, budu potřebovat procházku spíš večer, abych si vypláchla hlavu.
Garfie no večer jsem chodila celé léto, ale já před sedmou nevypadnu. ted mi to přišlo lepší ráno, abych na to viděla, i ječet víc klidu.
Ono si to sedne, to nic.
Líná huba, prázdnej žaludek
andulka01 Cos jim namluvila, že vám skočily na palubu?
Sweet Potato No dobře, no. Oslovila jsem rybáře, já stydlivka. Já na něj lámanou chorvatštinou, on na mě plynule anglicky a italsky. A byl krásnej k tomu. Nojo, trapná jsem byla, jako dycky.
Můj první galley chleba, paštika z rybích jater a tak. Oběd na moři.
...nádherné!![]()
A dodatečně všechno nejlepší k narozeninám! - hlavně to zdraví, pohodu a spokojenost![]()
(...jsi váha, já taky...)
andulka01 teda to se neda cist!!!! vubec nezavidim![]()
andulka01 Řeknu to opět slovy kolegy, co mi tady civí přes rameno: "Týjo, to je boží..." ![]()
711990 já mám štěstí, že mám kinetózu, takže nezávidím.
viktorka_od splavu To bych k tobě taky mohla na oběd :-). Vídeňský salaát miluju, dělám ho podle Cuketky.
andulka01 Teda ty ryby bych si dala :-).
Muž má narodeniny

betsey Torta je z lotusiek? Krém máš aký? ![]()
andulka01 a ron ![]()
A koukam, ze se vam vycasilo, tak si to uzivej, co se do tebe vejde!
continuity nemohla bys prosím nadhodit něco z těch luštěninových jídel, která děláš dětem? Děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY