Za to muže Karoleena![]()

Makove linecke
no ja som raz z kupovaného lineckého urobila na silvestra slané pizza pochúťky
Totižto som nemala ani tušenia o existencii hotového lineckého cesta, tak som v obchode siahla do mrazáka a zobrala prvé cesto čo mi padlo do ruky v presvedčení, že kupujem lístkové. Ako bola mi divná konzistencia toho cesta pri výrobe, ale tak nejako som to neriešila, potrela kečupom, posypala šunkou, syrom a kukuricou a dala piecť. To bolo potom prekvapenie :-) Ale keďže 1. 1. boli zavreté všetky obchody, zjedlo sa aj to :-)
![]()
Dneska trening. To mam z toho ze cucim na YouTube v pauze na obed. Pasta ala vodka. Bozi to je. Kamoska mela testoviny, Ja noky z mandlove. 
Vánoce v práci. Mandlový věnec s trnkovou omáčkou a marcipánový houbičky.

andulka01 Vyzerá to úžasne.
andulka01 to vypadá nádherně ![]()
andulka01
Krása!
andulka01 houbicku bych si dala hned! Celej kosik
andulka01 krása ![]()
andulka01 Já se opakuju, ale až se znovu narodím, budu tvůj kolega!!! ![]()
andulka01 Ten venec, oooooh! Krasny! ![]()
Garfie Jo, budu poctěna mít takovou kolegyni
I ostatní se ale nenechali zahanbit - spousty výborného cukroví ve firemním tvaru (máme svá vykrajovátka), kolegyně přivezla hromadu vynikajících čerstvých řízků a tak.
andulka01 to je zase krása. Houbičky dělávala babička, hezká vzpomínka :)
andulka01 krasny ![]()
andulka01 Mandlové hříbečky vždycky dělala máma. Recept mám, ale asi by byly slané.
andulka01 máš to krásné!
Tulipe Právě vzpomínka na babičku mě k hribeckum přivedla. Měly obrovský úspěch. Udělám je i na doma, jako překvapení ségrám.
Sweet Potato Achjo ![]()
Udělala jsem dnes zapečenou květákovou pomazánku podle Kuchařky pro dceru, superjednoduché a superúspěšné. Víc takových receptů!
vidím tam ještě drobné nedokonalosti![]()
Vilemina jednu, dvě... Důležitý je vnitřek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.