slniecko co je lekvar?![]()
a obalit to v cokolade po upeceni?
slniecko co je lekvar?![]()
a obalit to v cokolade po upeceni?
Karja jak to nepovedlo? já to vařím plus minus stejně, jen dávám kokosové mléko, nebo raději krém :)
Tulipe Ja nevim, ale uz dvakrat se mi to jakoby srazilo, nebylo to vubec ,,kremove, ci ,,maslove,, nebo jak to nazvat. Proste vubec ne jak z restaurace
Zarinya Lekvár sú povidla.
dorota diky.:-)
kvasek ani nepokousim, na vanoce budu delat k tataraku ten blbuvzdornej z drozdi haha. Pobavilo me jak ta sunka Ma chlebovej tvar :)
Biely kvet no tohle vlakno!!! ![]()
slniecko keksíky z dobrého lineckého nie sú mdlé
Môžeš potriet bielkom a posypať platkovymi mandľami alebo vločkami cukru. Ešte možná niečo vymyslím.
Počuj, cukor, to je nápad!!!! Z maslových keksov (čo bývajú v takých plechových krabiciach) mi vždy dcéra vyjedá tie "pocukrené"....to keď sa potrie bielkom a zapečie s tým cukrom, ten cukor neskaramelizuje?
Karja ale tyrobis z bezlaktozovej smotany? Možno tam bude problém?
Mha Já ti nevím, boží milosti bývávaly dřív s takovou tou tyčkou na smažení, ne? U nás se teda s takovým tvarem nedělají! ![]()
slniecko tak dlho to tam nebude, aby sa to zahrialo na karamel. Keď dáš normálny repný cukor, robila som to kedysi a toto ma vůbec nenapadlo, určite to nebol problém.
continuity super, vďaka, tak plán je jasný
!!!
S tyckou znám jen trdelnik. Nebo ucho. Boží milosti byly takové čtvercové nebo šikmé tvary třikrát proriznute před smažení, takové asi jako logo Renaultu. Našla jsem obrázek

A raději chleba. Trochu černej, ale ne jako ta čočka. 
0zero7 prosím jak se dělá tortila z vepřovych krupek? A co jsou to vepřové krupky?
Mha Ten je!!!
Letos jsem nechtela nic pect......tak jsem upekla ctyri plechy vanilkovych "rohlicku"a v doze zbylo 5kousku
A dve krabicky koupeneho reckeho cukrovi uz neni ani jedno.![]()
a mam dobry tip pro ty co delaji v.rohlicky z liskovych orisku.Predtim je osmahnout na suche panvi,jsou pak krupavejsi.
Mhaklasicky mexicky chicharrones, usmazeny veprovy tuk/kuze (cca asi to co je treba na vrchu bucku/pork belly) je to krupavy
https://www.rodinnafarma.com/selske-krupky/
https://www.tretters-chips.cz/p/veprove-krupky-himalajska-sul
Kdyz mam chut na guacamoli nebo nejakej dip/pomazanku tak tohle je dobrej "nosic" (jim vetsinu casu bez sachru, tak proto hlavne). Tortilly jsem delala z rozmixovanejch krupek, vejce a vody, stylem omelety, pred podavanim ohreju v troube a chvilku pockam, pak jsou krupavy trochu. Na to pak co chces.
Pokud ti nevadi kukuricny tortily nebo z mouky tak bych se s tim nedelala asi. To spis ty verpovy carnitas stoji za vyzkouseni. Jsou vynikajici.
Mha Já vím, co jsou boží milosti, jen ten tvar mi k nim právě nesedí. :-)
Já myslela, že ta tyčka byla připevněná k formičce, aby se to lépe smažilo, něco takového...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.