andulka01 já tušila zradu...
v kadeřnictví se vánočka peče blbě ![]()
Jídlo a vaření
Já mám rádaada z pekárny kabát, nebo Globusu naopak nedoporučuji od Paula, je tvrdá a příšerně sladká.
continuity potvrzuju Globus, tam je moc dobra.
#continuity Ja tu kabatovskou mela jednou a nechutnala mi. Takova moc mekka a sladka. Ale ono to s tou vanockou bude stejne jako se svickovou. Kazdej se naucil na tu chut od svoji mamy a ted hleda tu podobnou;-)
Karja já jsem doted myslela,že vánočka ma být měkká? ![]()
continuity Mně naopak od Paula chutnala, jediná, kterou jsem jedla navzdory rozinkám.
0zero7 sem byla na sebe pyšná, že se mi povedla
kdybys viděla, jakej já jsem matla někdy![]()
Sweet Potato no u nás vypadá, že ji nakonec vyhodím, nechce ji nikdo. Já mám vánočku řada i rozpecenou, tak by tvrdá tolik nevadila, ale je prostě příliš sladká.
Přitom, když přinesu z Globusu, tak do večera je pryč.
Vilemina toto bych nedala, klobou dolu! Jsem teda kucharka, ne pekarka, az na chleba (bez kvasku), toto je krasa.
Ounz btw chleba, vcera jsem koupila sourdough jakoze instantni drozdi prej to bude jak sourdough, no to jsem teda DOST zvedava
jinak mam teda i obyc, kdyby se nevedlo, chleba musi byt na topinky, jelikoz tatarak!
Moc dobrá bývalá v Lidlu. Taková vlhká, měkká. Ale poslední min. rok a pul/dva změnili technologií a víc ji dopekaji. A je suchá a tvrda.
Ja vanocku vůbec nemusím, ale manžel měl moc rád. Kupovala jsem snad ob týden. Tu měkkou jsem si občas dala, byla dobrá. Tu prepecenou už vubec.
continuity mě ta z kabátu taky chutnala. Domácí je o fous lepší, ale tahle je taky moc dobrá. Já dělám vánočku až k snídani na Štědrý den a během následujících tří dnů zmizí a to obvykle býváme většinu dne pryč. Až kluci vyrostou, budu muset dělat dvě.
Evaeva no přesně, snídaně na Štědrý den a taky klidně další dvě rána s kakaem u pohádky, to můžu. Ale na pečení nemám morál a ani čas a sílu. Zítra budu v kadeřnictví ještě do jedenácti večer a 23 budu nabírat sílu. A tak se budu strašně moc těšit na Štědrý den, protože konečně půjdu běhat. Po měsíci a půl ![]()
0zero7 tak třeba to bude dobrý :) poreferuj..
musim se jeste pochlubit cizim perim: takhle vypada cuketkova, kdyz se upece spravne:-)

Catherinne Dojdi si pro vánočku k Cukráři Skálovi.![]()
ještě mi teta radila, že ty mandle na vánočce se nepřipálej, když se předem namočej do vody... já to teda řešim tim alobalem
Prosím o nějaký nápad na večeři, kdy se chci blýsknout a zároveň to musí vypadat, že jsem to vlastně jen tak narychlo uvařila :-). Spíš Asie, pikantní... Ingredience zvládnu dokoupit asi v pohodě. A nemělo by to být kari, to vařím často. andulka01 , 0zero7 nemáte tip? A samozřejmě kdokoliv další :-).
continuity No takova moc mekka, nebo proste spis gumova. Jojo gumova je lepsi oznaceni;-)
RoSa Včerejší pokus o vánočku zcela tragický. Hnětla jsem třikrát, kynulo to parádně, ale po vyndání z trouby úplně klesly... achjo, měla jsem určitě počkat ještě, ale bála jsem se připálení. Blbka jsem. V jednu ráno jsem to trošku oplakala. Mezi svátky si dám opáčko.
999 Já včera v kuchyni byla tak STRAŠNĚ marná, že se snad ani neodvažuji ti něco radit. Co třeba ryba v páře na zázvoru, chilli a citronové trávě? Tygří krevety v asijské marinádě a salát s klíčky? Ramen? Krásný a rychlý recepty má Jamei Oliver 30minutes meal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY