andulka01 Tak se shodneme. Puerh je fajn, v kostelech to voní, rády vaříme...![]()
Ale zkuste nás do něčeho nutit! Pak poznáte sílu plazmoveho generatoru!
Že já na ten odkaz klikla...
andulka01 Tak se shodneme. Puerh je fajn, v kostelech to voní, rády vaříme...![]()
Ale zkuste nás do něčeho nutit! Pak poznáte sílu plazmoveho generatoru!
Že já na ten odkaz klikla...
Mha tokamak by se už konecne hodil, ale pro domácí použití je to poněkud nebezpečné. ![]()
continuity Tokamak je mazlik.
Mha A co zkusit ektoplazmový?
continuity Sweet Potato A myslíte, že na té paraziticke stránce mysleli tohle? Já jsem si představila spíš Krotitele duchů![]()
Ektoplazma. To je správné slovo.
Ektoplazmaticky dort
Vezmete tři žloutky a rozslehejte je s....
Jako hledala bych v tom lecjaký breberky, ale duchovní parazity zrovna ne.
Dejte sem nějaké jídlo, tady jsou paraziti a ektoplazma...
Sweet Potato Já klikla.... ![]()
Tak já dávám jídlo, ale nevím, jak se jmenuje. Vymýšlíte si taky jména jídel?

Mha V kontextu předchozí diskuze se mi dotaz na jméno jídla jeví poněkud odvážným.
My se pustili do výroby kimči. To taky leccos generuje.
Sweet Potato Jsem odvážná
a co si navarim, to si také sním.
Kimci jsem dělala jen jednou a byly kolem toho takové ty řeči Kterého člena rodiny jsme dlouho neviděli, kdo si týden neumyl nohy apod. To dělala ta rybí omáčka.
Mha my ted nemame ten čich,to by možná šlo. ![]()
continuity Taky jste bez cichu? U nás jen já. Vždycky se ptám, jak to chutná? Hmmmm. Je to slaný? Hmmmm. Mám to dochutit? Hmmmmm.
Kimči na ně.
Mha My děláme veganskou variantu - čti: nekoupili jsme rybí omáčku.
Sweet Potato Jo tak. Z jaké zeleniny?
continuity Čich už mám. Vím to velmi dobře. Poslední den karantény si přítel otevřel odleželý nakládaný romadůr. Příští porci (a komplet manipulaci) jsem povolila pouze venku ![]()
Mha Pekingské zelí hlavně. Plus mrkev, květák.
Sweet Potato Mňam, to bude dobry![]()
andulka01 Nakladany romadur. Léčba šokem. ![]()
Sweet Potato bez rybí omáčky to neny dobry! (Ne tolik teda) a nesmrdí to, voní! ![]()
Mha Já snesu hodně, ale tohle bylo strašný, strašný. Jako ale až budem venku, tak ho moc ráda ochutnám.
Ta polévka cos sem dala, to je s rybou? Vidím batáty, rajčata, pórek - to nemůže nebejt dobrý!
Ounz Kazbundo!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.