Sweet Potato
super!
Jídlo a vaření
Sweet Potato Uneseme ![]()
Nasla jsem v mrazaku par svestek z leta, takze dnes tvarohove knedliky s makovou polevou.

999 chrest a shitake bozi! Sweet Potato ten bych si prosim dala!
A mam chut na koblihu! Vubec to nejim nikdy, ani donuts, nelaka me to a staci to sem napsat a zero chce koblihu!!!!
Delala jsem lasagne bez testovin, snezilo a prselo tak byla chut na nejaky hutnejsi jidlo. Je to moc dobry, nutne teda se salatem, pekac 8 jidel uplne v pohode, je to syty.

Nemá někdo prosím někdo uložený recept na jogurtovou buchtu od Dadoo ?
Nemám absolutne čas vařit, včera jsem ugrilovala hamburgery a dnes testoviny s hovězím a rajčaty.

tarra děkuju! Kelimkem se asi myslí takový ten klasický malý,že?
Ava předpokládám, já jsem si po zkoušení přepsala 200 ml jogurtu na 220g mouky, což mi vyjde na menší pekáček, na velký plech dělám z 400 ml jogurtu.
tarra super, moc ti děkuju
tarra tjo, taky se inspiruju, a co dáváš nahoru?
viktorka_od splavu já už na to dala kde co podle toho, co zrovna je - meruňky, broskve, švestky, hrušky...teď je tam mražená lesní směs s trochou strouhaných hrušek, tak uvidím. Podle druhu ovoce trochu obměňuju posýpku (přidám třeba trochu máku, skořice, jemných vloček), nebo přidám mezi ovoce tvaroh.
tarra no já takhle v zimě teda poruce nemám nic z toho co píšeš, akorát jabka:-)
viktorka_od splavu Kamarádka to dělá s jabkama běžně, buď loupaný krájený na měsíčky nebo strouhaný nahrubo. Nejedla jsem, ale věřím, že to bude taky dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY