Včera jsem dostala CHLEBA
, takže oběd nastudeno: krevetové mayo, uzená makrela, křenová smetana.
uaaaa. Ty ses! To je bozi. ASI budu muset mrknout jestli je otevreny polsky lahuskarstvi kde maj Makrely. Krasny to mas. Dala bych si hned.
Včera jsem dostala CHLEBA
, takže oběd nastudeno: krevetové mayo, uzená makrela, křenová smetana.
uaaaa. Ty ses! To je bozi. ASI budu muset mrknout jestli je otevreny polsky lahuskarstvi kde maj Makrely. Krasny to mas. Dala bych si hned.
0zero7 dik.:-)
0zero7 Co jsou lasagne bez těstovin? Respektive, jak docílíš lasagní bez podstaty, tedy bez lasagní
?
misto testovin prolozeno platky kurecich prsou (100% sunka nebo tak neco). S hodne kyselou bylinkovou zalivkou na salatu vynikajici.
0zero7 To zní dobře! Čekala jsem něco jako "cuketové špagety" (mimochodem skvělé
). Díky.
andulka01 áno, je to dosť jedle a veľmi jednoduché ![]()
Sobota = brunch ![]()

0zero7 nam,krasny to mas.:-)
0zero7 co tam vsechno mas?Ze bych muze rano prekvapila snidani.![]()
Zarinya musaka vypadá moc dobře
Ounz dekuju.:-)
betsey kolač taky vypadá zajímavě
Celý den nakupuju kvůli kuchařce Jeruzalém, a pak najdu u nás v zelenině halloumi od farmáře :-). Bylo to luxusní.
Zarinya keto chleba (ha!), opecenou Cajun sunku a na ni syr (v panvi jeste at se roztece), vejce, cervena cibule, salsa, mango hot sauce, paprika. Chleba je mazly pidi majonezou a vic dijon. Jarni cibulka. Vydrzela jsem S Tim plus kafe do pul 7. Zrovna Jdu na veceri a hlad uplne jeste nemam :)
Jaký je rozdíl mezi hrncem a kastrolem?
Dítě se zminilo, že vždy záviděli segre rybí talíř v Chorvatsku.

Ronna Podľa mňa hrnce sú vyššie a kastról je široký, nízky. ![]()
continuity To vyzerá nádherne! Aké ryby tam máš okrem lososa?
Ronna hrnec je vysoký, kastrol široký. Hrnec polévka, kastrol omáčka. ![]()
Mám dotaz na recept na klasický chleba, ale nějaký debil easy pro patlaly (pro mě). A zvládnu si na něj sama založit kvásek?
dzizisketa a chceš ho nutně zakládat? Určitě zvládneš, ale možná lepší kvásková mapa, nebo se po insta domluvit s maškrtnicí, nechává kvas po dlomluvě v okýnku jedný kavárny, tuším na vinohradech. Receptů blbuvzdornejch je spousta, pokud nemáš robota, bude pro tebe vhodnej nehnětenej - podle Cuketky, nebo i najdeš jiný..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.