Jitka77 já právě v mrazáku skladuju takové ty problematické věci jako mák, fazole, ořechy.. se strouhankou mě to nenapadlo, obzvlášť v té vzduchotěsné sklenici. tak asi nebyla až tak vzduchotěsná![]()
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu Buď v klidu, já teď otevřelo novou!! polentu a byla plná pavučin! ![]()
Garfie Neee, druhý kolo neeee!!!
andulka01 Hele, to není kolo, to je životní fakt!!! Já už se s tím smířila a vůbec nebojuju, prostě danou věc vyhodím a žádná sanitární opatření dál neprovádím a jak se mi žije!! ![]()
Já včera otevřela dvě v týdnu koupená balení - kuskus a goji - a co myslíš?! ![]()
euridike Fuj, do sáčku goji prolezlého moly jsem si jednou úplně bezelstně sáhla, fuj, vůbec mi to nepřipomínej!!! ![]()
Garfie Fuj, stalo se mi to samý, akorát jsem si toho všimla, až když jsem nějaký snědla... Zelenýho smajlíka si všichni domyslete. Goji od tý doby nekupuju.
Len Tak to je ještě vyšší level, ble. ![]()
andulka01 Prosím tě, jde použít maldonska sůl na pečení - posypani pečiva? Neudělá to nějakou reakci? Obvykle používám bavorskou sůl, ale teď ji nemůžu sehnat.
Mha ja jsem domácí housky pekla jen jednou a maldonskou sůl jsem použila, výsledek byl vynikající :)
jinak ji dávám až na hotová jídla, ale toto bylo ok
Tulipe Díky, radši jsem si to chtěla ověřit ![]()
Tak jsem poprvé dělala gravlax a super :-).
999 Delavam vždycky na vánoce, abysme se nepresladili. Někdy barvim červenou řepou, ale úspěch má vždycky. Dělám z gorbuše. Z čeho je ten tvůj?
Mha Tohle je asi normální losos obecný. Překvapilo mě, jak je to blbuvzdorné, budu to dělat často :-).
Nám se zkazil jen jednou a to tyto vánoce, kdy jsme měli doma covida. Byl naložený moc dlouho a neprospělo mu to.
Dneska jsem se kousla a upekla dětem na odpo svačinu loupáky. S máslem a kakaem (vzpomínka na děství). Dneska jsem děsně oblíbená.
marieu juuu,to zni lakave,nedivim se.![]()
Dneska je masopustní úterý. Kdo z vás smaží koblihy?
A prosím nepište, že je vám znechutil nějaký politik. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY