marieu No jo, nemáš to dělat tak dobrý!!! ![]()
Mha Já jsem na tohle hrozný neumětel, ale o víkendu mě zásobila maminka i sestra.
Maminka dělá plněný, to tak moc nemusím, ale ségra ty malinký, neplněný a ty miluju, zvlášť čerstvý!
Mha Smažila jsem loni na obecní masopust, ale prostě mi nějak nejdou - přesně podle receptu, těsto nádherný, ale po usmažení těžký, tvrdý. Letos není pro koho.
marieu Díky :-). Já měla víkend malých jídel, občas se s manželem nemůžeme rozhodnout, co si dáme, tak si uděláme všechno. Třeba ještě grilovaný chřest s espumou s grepem :-).
Nebo houby shiitake :-).

Mha to se vlastne mělo dělat v neděli ![]()
My byli venku a nelituji, příští víkend budeme doma, tak budu dělat koblihy.
continuity Klidně až dnes, je poslední den masopustu. Pokud vím, tak se ještě mohou dojídat zítra dopoledne, ale o víkendu už máš půst
Garfie no vždyť v tom není maso ![]()
Dnes už ne, k obědu byly bramboráky a děti si pečou muffiny.
continuity Ty to pojímáš nějak velkoryse!!! ![]()
Garfie Od zítřka sice platí půst, ale v neděli půst být nesmí, tak může continuity vyvařovat a péct.... ![]()
Mha A to je vlastně pravda!! Mám v mražáku kachnu, tak na ni asi dojde...![]()
Garfie S hráškem? S kmínem? S majorankou? Pekingska naložená? Nebo na pomerančích? V každém případě je nutná dokumentace.
999 teď chtěly vobě škeble táhnout na saních nahoru do kopce, mohutně nás povzbuzovaly "do toho, přidej, zaber" a já měla flashback na svý svobodný já kolem 30tky, na všechny ty jarní Paříže, předletní Římy, baběletní Barcelony a adventní Vídně. A na všechny malý jídla, na který jsem měla chuť jen já a mohla si je sníst teplý a v tichu
... jak vidím ty tvoje fotky a uzírám telefon vod sliny ![]()
marieu Počkej, zas to půjde
tteď musime táhnout do kopce a pak bude Řím a tichý jídlo.
Aspoň já si to říkám.
Mha já se trochu obávám, že až s muźem vylezem na ten kopec s dětma, budou mě čekat rodiče. A ty jsou děsný už teď. "Mladý". Ale to už jsem moc off topic.
andulka01 ja jsem smazila na Tucny ctvrtek a musis mit dokonale vypracovany testo, poradne vykynuty a pak smazit na 170°C. To vypracovani testa je fakt dulezity. Ale jinak je to fakt snadny.
marieu Tohle byla jedna z výhod mladého rodičovství :-). Ve čtyřiceti jsme už měli doma samostatnou jednotku a rodiče ještě v plné síle. Takže do padesáti paráda. Teď už nám rodiče stárnou, do toho covid, takže každý týden 200 km na nákup, ale vlastně je to pořád super, jsme rádi, že je máme.
999 to máš naprostou pravdu. Já si to s tou školou a atestací polepila na 12 let... nebyl čas ptát se, kdo je kdo
.
Zpět k tématu- prosím vás, máte někdo tip na nepřilnavou a zároveň "zdravou" pánev? S dobrou výdrží? (Nebo radši jednorožce???) Nějako se mi nechce úplně ošetřovat tu litinovou, jídla typu steak se u nás prostě nedělají
. Měla jsem nějakou Green Pan blahé paměti a úplně nepřilnavá nebyla.
marieu Woll, ale jestli je zdrava, to nevim?
Unesete trochu chlubeníčka prosím? Unesete, děkuji za pochopení. Mé pokusy s pečením chleba jsou pořád takové amatérské a punkové, co kus, to originál. Dnes jsem zkusila "Esku" podle Maškrtnice. Stavili se tu známí a prý Ten chutná úplně jako ten,co máme doma, viď?" "Ne ne, tenhle je ještě mnohem lepší!" Chlebem je zásobuje sousedka, co pracuje v Esce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.