continuity samy dobry veci tam mas, dala bych si
Jídlo a vaření
continuity to vypada super! Jaky mas to hovezi? Ja to delam s pomalu pecenyho brisket (zadni??) nejvic jen s maslem, pepr a sul, to pomalu restovany maslo s trhanym masem je na testoviny super. Jeste pak hovezi zebra uzasny taky.
0zero7 měla jsem svíčkovou, puvodne na tatarák, je to minutkova uprava ![]()
Ja v týdnu na zadné složitosti nemám čas, za 3/4 hodiny, max hodinku musi být už i uklizena kuchyň.
999 mňam, perfektné jedlá, takéto jednoduchosti sú najlepšie.
continuity Mnam! Svickovou mam v mrazaku! Dik za pripomenuti
continuity pekne naservírované, farebné, aj tanier ma zaujal, tiež varím najradšej do hodiny aj s uprataním kuchyne.
0zero7 Brisket je přední, hrudí, ale když se to umí udělat je to super. Ta tuková vrstva musí pomalu prokapat masem :-).
milacka Tak máme podobné chutě i vaření :-).
continuity Hezky dětem vaříš :-).
999 Aha! Diky, ja s tim nekdy bojuju co je co, jsem uz zvykla to jet aj a ne vzdycky to maji dobre na dvojjazycnych strankach. A jinak jo, to je presne ono, ten tuk se pomalu rozpusti do masa a uzasny, davam ho i do vyvaru hodne.
0zero7 do vývaru to dávaly už naše babičky. Spíš je právě neobvyklá ta úprava jako lepšího kousku masa v dobré restauraci, dnes jak se jede od ocásku po čumáček, tak i tyhle obyčejné kousky masa umí vymazlit :-).
Díky všem!
999 to je jedna z výhod karantény, že jsme objevili dalsi společná jídla. Dnes muž konstatoval, že návrat do školní jídelny bude krutý. ![]()
999 a pak jsou líčka a ocas prakticky nesehnatelné.
continuity Já myslím, že je to správné, že je po tom poptávka. Když jsem kdysi žila v Americe, tak jsem si mohla z vepřového koupit max kotletu nebo kýtu, ale úplně očištěné. Zbytek šel asi do psích konzerv. Prorostlé maso nebo vnitřnosti se daly koupit jen v Čínské čtvrti.
viktorka_od splavu tak jestli máš jabka a navrch ještě i tvaroh, udělej tenhle. Jeden z top koláčů na plech.

Dadoo mam:-) a taky jsem koupila mrazene boruvky.. tak to budu muset udelat oboji![]()
viktorka_od splavu a tenhle je taky super. Z kysané smetany. Všechno smíchat.
2 kelímky zakysané smetany
2 stejné kelímky polohr. mouky
1 kelímek třtinového cukru
2 vejce
1 prášek do pečiva
vše zamíchat, nahoru 1 tvaroh smíchaný s 1 zakysanou smetanou a 3 vanilkovými cukry
nahoru cokoliv např. jahody a žmolenka
viktorka_od splavu tak jestli máš jabka a navrch ještě i tvaroh, udělej tenhle. Jeden z top koláčů na plech.
Vyzerá veľmi chutný, píšem si. ![]()
Dnes jsem vyrabela poctivou musaku,prace je s tim dost,ale vysledek stoji zato.![]()
Kdo by chtel vyzkouset doporucuju z Apetitu od M.Elefteriadu.

strašně dobrá https://www.rohlik.cz/chef/277-polevka-z-peceneho-lilku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY