Špenát mám zmapovaný, hodně ho používám. Billa- má ho, ale polský a polské potraviny bojkotuju.
Albert- nemá.
Lidl má, ale obří balení.
Marks- balení tak akorát a výborný, mladý.
Špenát mám zmapovaný, hodně ho používám. Billa- má ho, ale polský a polské potraviny bojkotuju.
Albert- nemá.
Lidl má, ale obří balení.
Marks- balení tak akorát a výborný, mladý.
Už mám díky vám druhej den děsnou chuť na cukety. Jsou ty zimní aspoň dobré, když už jsou za tyhle šílené ceny? Přestávám je kupovat, když se cena přehoupne tak přes 60 Kč za kilo, takže ty zimní vůbec neznám. Chybí mi letní chutě zeleniny, rajčata a okurky jsou teď hrozné.
Chuťově jsou pořád skvělé i teď v zimě. I salátové okurky a rajčata se dají pořád najít s vynikající chutí. Ale chce to hledat a sahat čím dál tím víc hluběji do kapsy. Letos teda extrémně.
Praveze jsou dobre....
včera jsem zapomněla udlěat těsto na nehnětenej, tak jsem musela dneska udělat normální. Není to takový skvost jako jsou tu k vidění, ale dá se ![]()

Díky za inspiraci - včera jsem toho Lohikeitto uvařila velký hrnec, vynikající! ![]()
Místo lososa jsem dala proužky aljašské tresky.
Taková rybí kulajda ![]()
Je to podobný tý "fiskgryta", co jsem měla někdy na podzim... bylo tam jen víc druhů ryb kromě losůska a navíc šafrán - ale i mraky kopru. Moc dobrý to bylo! A to nemám ráda rybí jídla, dávám přednost rybě "samostatný".

Kde kupujete dobrá rajčata? Na ta jsem extrémně náročná, prakticky vůbec je nekupuju mimo sezonu a v supermarketech v podstatě ani během léta. :-/
Som rada, že vás to inšpirovalo
Mne chutila tiež veľmi. Ja mám veľmi rada rybie polievky a táto je naviac kyslá, čo je super bonus. Plánujem ju robiť cez víkend. Musím kúpiť lososa.
Opět MS- vynikající sladká rajčata!
ja si dnes k obedu udelala uzasnej salat s tunakem, kterej vyborne pozvednul orechovy olej. +jako bonus jsem dnes dopnula kabat, ktery mi pred 4 tydny jeste dopnout nesel. do sukne s pevnym pasem z predlonskeho leta mi ale jeste dost centimetru chybi :D
Taky mám dojem, že pro zeleninku si dojdu do Markse, teď se ceny vyrovnaly, kvalita nepoměřitelná :-) doufám, že budou baby cuketky a brokolice, potřebuju luxusní přílohu ke steaku, který má být luxusní přílohou k luxusnímu argentinskému červenému :-)
Dobrá! Mě se to kilo navíc drží jak klíště. Ono se řekne, kilo, ale gatě škrtí. ![]()
Tak to by bylo škoda zazdít nechutnou zeleninou. ![]()
Gratuluju!![]()
Děkuju, MS nemám na dosah a štve mě to čím dál víc!!
Kde kupujete dobrá rajčata? Na ta jsem extrémně náročná, prakticky vůbec je nekupuju mimo sezonu a v supermarketech v podstatě ani během léta. :-/
No já jsem na ně právě taky náročná (a navíc je fakt "potřebuju" denně), takže to řeším celý rok. Mimo sezónu kombinuju: Billu (mám tam jednu oblíbenou odrůdu od španělské firmy, rajčata jsou trochu větší než cherry a jsou super pevná, aromatická), pak řecký Greek Corner, tam mívají fajn rajčata větší velikosti, semtam mě potěší vietnamští zelináři, když naskladní taková oválná, hodně chuťově výrazná rajčata se silnější slupkou. Jistotou, ale spíš jen občasnou alternací (protože při mý spotřebě, ehm), je zmiňované MS nebo Wine Food Market. V sezóně jsou samozřejemě jedním z hlavních zdrojů farmářské trhy. Zahrádku bohužel nemám.
Děkuju moc. Já zahrádku mám, ale bohužel mám taky tchýni na jižním Slovensku a moje rajčata jejich kvalit nedosahují, ani kdybych jim denně zpívala :-) Vlastně tedy bohudík, protože od ní mám během sezony slušný přísun. Jinak mám oblíbenou zeleninu, kde mají zřejmě dobré zdroje a v létě trhovci. Taky mám hroznou spotřebu!!! :-)
To se musím v pondělí ráno v Albertu podívat za kolik mají cuketu. Kupovala jsem v pátek a na cenu ani nemrkla.
Jakou kupujete mouku na ten chleba?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.