Gatita Zkus tyhle hranolky, ja je delam vyjimecne, ale kdyz, tak tyhle...level zacatecnik a vysledek predcil ocekavani. hranolky
Jídlo a vaření
tina pečená zelenina jak píše Setare je super, a ještě s ním dělám salát z předvařené červené řepy (+šalotka, balzamiko a pražené oříšky)
viktorka_od splavu řepa mě taky napadla (mám ji v lednici). Jíme k ní vždycky nějaký kozí sýr, tak možná teda zkusím s balkánem.
Ale i ta pečená zelenina mě láká. Děkuju všem.
Setare dekuji. Hmmm, ty budou vynikajici, ale 1,4 l oleje, na to se nejak necitim. Ale chapu, ze kdyz chce clovek dobre hranolky, co chutnaji jako hranolky, tak je proste musi regulerne v tom oleji uvarit.
tina s balkanem nebo fetou je repa moc dobra! Delam ji pecenou, platky pak prosypu tim syrem. Nejlepsi je druhy den.
tina Dělám něco podobného co už tu bylo:
peču cuketu na kolečka, pokapanou olivovým olejem, oregano a balkánský sýr,
polníček, pečená/předvařená řepa a sýr + vlašské ořechy,
šátečky z lístkového těsta plněné dušeným ochuceným špenátem a balkánským sýrem
zde slavné květákové placičky dělám taky s balkánským sýrem
tina Dávám nastrouhaný balkán do mletého masa na burgery.
GatitaNo ja byla taky skepticka, ale toho oleje se kupodivu vsakne uplny minimum, vetsina ho zbyde. Myslim, ze tam o tom i pise.
Setare Ty hranolky zkusím, mám už moc dlouho chuť. McDonaldí mi nechutnají, miluju belgické. Myslíš že by to fungovalo i s batáty?
andulka01 To nevim, bataty delam na plechu v troube, maji trochu jinou texturu nez normalni brambory, mozna by toho oleje natahly dost. Ale nezkousela jsem, kdybys to testovala, tak sem napis, jak to dopadlo. ![]()
Setare tyhle hranolky obcas delavam,jsou nejlepsi a ted se prave chystam udelat tak ten batat,protoze z trouby je mam furt gumove a v restauraci krasne krupave.
Zarinya Tak dej prosím vědět. Zkusím menší množství asi dneska večer, když budu mít odvahu.
andulka01 taky mmozna zkusim vecer.![]()
ted jsou spagety....
andulka01 ja to napsala nepresne,nemyslela jsem uplne ted!jakoze je to v planu.![]()
Udělaly jste mi chutě na ty hranolky. Já do toho snad i půjdu, friťáku nemaje...
a 999 mi připomněla zasutou kuchařku, co si šetřím, aź děcla přestanou bejt OCD ohledně jídla.
Dneska jsem ale plnila dětská přání a udělala pizzu, sobě teda flammkuchen... Těsto 24hod v lednici, akorát příště nesmím bejt líná rozehřát si keramický plát místo plechu. Zítra vepřenky od Pohlreicha i s tím jeho zelným salátem, to je u nás taky evergreen.
Setare Tak jsem ten tvůj hranolkový odkaz otevřela a vyskočila na mě "the perfect margharita" a hned vzápětí "rigatoni alla vodka", ale tak co už, však je víkend! Máš mě na svědomí!!
marieu my sme dnes tiež plnili detské túžby pizzou :) zajtra ideme našťastie na obed k máme (taký nás nedeľný zvyk), milujem, že nemusím rozmýšľať čo na obed :)
Setare vypada to krasne!
My dnes take zeleninu s fetou a spagety.:-)
My dnes švédské kuličky podle apetitu. Akorát místo dvou lžiček hladké mouky jsem tam dala dvě lžíce. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY