Setare andulka01 takze hlasim,ze bataty o moc lepsi nez v troube,nerekla bych ze jsou mastnejsi nez normalni brambory,ale krupave nejsou.Ted uz jsem si jista,ze to musi necim obalovat,ale cim?
mouku s ml .paprikou?
Jídlo a vaření
marieu Já v té kuchařce jedu teď pořád :-). Dnes máslová dýně s pastou tahini a datlovým sirupem.

999 né, nechci to vidět, ještě jsem nevečeřela
(skoro taky ukápla slina). Všechny ty jeho kuchařky jsou božský!
marieu A hlavně je super, že ty suroviny normálně nakoupíš.
Zarinya Dik za zpravu z kuchyne
Ja hranolky z batatu obaluju ve skrobu smichanym s paprikou a peprem. Solim az po dopeceni. A napred je teda macim, no je to dost zdlouhavy, takze delam vyjimecne.
999 Ty mi teda děláš chutě! To je ten Jeruzalém?
Jinak já dnes pekla žebra, poprvé v životě a mohli jsme se zbláznit, jak byly dobrý!!
999 Krasny, jen tak, nebo je k tomu jeste nejaka priloha?
Garfie Jj, Jeruzalém :-). Žebra jsou absolutní lahůdka, dělám je často.
Setare tak si musim koupit skrob a v cem je macis?
Setare Já to dnes měla jako jeden chod v sadě několika malých talířků. Testovala jsem různá koření, co jsem nakoupila :-). Ale třeba s opečenou pitou by to mohla být normální večeře.
Zarinya Jenom v ledovy vode, tak 30 min a pak osusit.
999 přesně!
999 Jee, co jeste bylo v menu? Tyhle maly talirky mi chybi, doma na to nemam moral to vyrabet, obzvlast s tou mou vybiravou rodinkou. Jo, ta pita me napadla, ja jsem bohuzel milovnice karbohydratu, skoro ke vsemu potrebuju aspon kousek nejakyho "chleba". No kazdopadne to vypada luxusne.
Setare andulka01 takze hlasim,ze bataty o moc lepsi nez v troube,nerekla bych ze jsou mastnejsi nez normalni brambory,ale krupave nejsou.Ted uz jsem si jista,ze to musi necim obalovat,ale cim?
mouku s ml .paprikou?
Hlásím taky batáty ok. Nekřupavé, ale velmi chutné a hlavně nenacucane, dikydiky
Setare vyzkousim,diky:-)
andulka01 ja zkusim jeste priste obalit v tom skrobu,ale pochutnala jsem si taky.:-)
Setare prej nefotogenický
krásně barevný
Ještě mi napiš, co tam všechno máš. A ta feta se tam dá kdy? Děkuji
Setare Tak ještě byl cizrnový salát a špenát, ten už bohužel není :-). Dělala jsem ho jako pokus, protože mému otci nedělá dobře česnek a já koupila náhražku Asafoetida, tak jsem ji chtěla zkusit.
Je to povrchní, ale chybí mi můj život, do kterého patří i dobré restaurace. Dneska teda moc. Tak jsem dopoledne obvolala svoje oblíbené restaurace, ať mi udělají biftek. Všichni se omluvili, buď že nemají maso, nebo že nejsou schopni při převozu zaručit kvalitu. Tak jsem si dojela pro maso do Kantýny :-). A mám pocit, že jsem se tam na ulici potkala s marieu :-).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY